De ce vrei să fii vedetă?

Foarte multe puştoaice îşi doresc să ajungă vedete. Consideră că acest lucru înseamnă atingerea fericirii. Fac o grămadă de compromisuri pentru a ajunge în paginile tabloidelor, pe coperta unei reviste sau invitată într-un show de televiziune. Dar oare merită?
Foarte multe puştoaice îşi doresc să ajungă vedete. Consideră că acest lucru înseamnă atingerea fericirii. Fac o grămadă de compromisuri pentru a ajunge în paginile tabloidelor, pe coperta unei reviste sau invitată într-un show de televiziune. Dar oare merită? 

E greu să fii vedetă fără să ştii să faci ceva. Chiar dacă pentru o vreme atingi celebritatea pentru că te afli în compania unui bărbat cunoscut, sunt multe şanse ca totul să se ducă de râpă după încetarea relaţiei.

Ca să fii vedetă presupune o rezistenţă psihică şi fizică ieşite din comun.
Trebuie să faci faţă atacurilor venite din toate părţile, chiar şi de la cei despre care credeai la un moment că-ţi sunt prieteni.
Termenul de vedetă e unul relativ şi superficial. E destul de greu să trăieşti din asta, mai ales în România. Sunt o grămadă de vedete care abia îşi duc zilele, deşi pozează în femei bogate şi realizate. E dificil să câştigi bani dacă nu străluceşti într-un domeniu.

De la succes, la sinucidere

Mădălina Manole s-a sinucis, deşi, la un moment dat, în anii '90, era cea mai importantă voce feminină din România. Asta nu a împiedicat-o să ajungă la depresie şi, mai apoi, la sinucidere.
Deşi a atins culmile succesului n-a reuşit să reziste.

Nu trebuie să-ţi construieşti viaţa în jurul dorinţei de a ajunge populară cu orice preţ. Cel mai bine e să ştii să faci ceva. Chiar dacă nu vei ajunge o Paris Hilton sau Lindsay Lohan, vei fii o femeie independentă, stăpână pe destinul tău.
2 Noiembrie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 4 Nov 2010, 20:43
    madalina

    Sunt curioasa daca se va afla vreodata adevarul cine a omorat-o, sau se va musamaliza totul asa cum se face in Romania de obicei. Si Mihaela Runceanu a fost omorata si nici acum nu s-a scris in ziare ce si cum...asa ca...lasati-o sa se odihneasca in pace pe Madalina si cine a omorat-o va plati mai devreme sau mai tarziu intr-un fel.

    0
    0

  • Eu pe 4 Nov 2010, 20:38
    madalina

    Madalina nu s-a sinucis, sotul ei a ajutat-o cred ca moara...si nici nebuna n-a fost deci lasati-o balta cu stirile astea de doi lei. De unde stiti voi ca s-a sinucis?Ca asa a zis sotul ei? Nu stiu, dar privirea lui nu prea arata a om nevinovat, pare foarte vinovat, ascuns si cred ca stii mult mai mult decat spune. Faptul ca a facut-o "inger ratacit" si ca nu a avut educatie buna crestina, i-a barfit parintii dupa moartea ei, nu a sunat pe nimeni..asta nu e comportament de om cu credinta in Dumnezeu asa cum vrea sa para. Nu barfesti pe un om dupa ce a murit, oricat de rau sau pacatos ar fii fost el sau familia lui. Urat din partea lui, in orice caz, rusine sa-i fie, taranoi prost, meschin, si se vede de la o posta ca nu suporta succesul ei...uitati-va cu statea cu coada intre picioare cand ea acnta la nunta lor..se simtea mic, neinsemnat. Cred ca lui ii trebuia o taranca la cratita, nu o vedeta, o femeie fara personalitate care sa-l gadile la... barbie toata ziua si sa stea acolo unde o pune..Madalina nu era asa...deci s-au certat probabil in seara aia si...ceva s-a intamplat ..el stie tot dar nu spune caci ii e frica de puscarie. Altceva: uitati-va cum isi ascundea privirea cand a dat interviu...exact cum fac toti cei vinovati. Un criminal imbecil si fara Dumnezeu. Mi-e greata de asemenea oameni...doamen iarta-ma daca gresesc dar intuitia feminina imi spune ca e vinovat de moartea ei intr-un fel sau altul...si stie foarte multe cum si ce s-a intamlat dar nu spune.

    0
    0

  • THUNA pe 4 Nov 2010, 14:33
    eu tot nu cred.....

    Eu tot nu cred ca Madalina sa sinucis ci ca a fost ajutata,nu stiu sigur cum dar a fost ajutata fizic sau pshic....atunci ce spune-ti de sotul ei ca deja are pe alta??Poate un sot care zicea ca o iubea enorm si plangea la capul ei,acum sa aibe pe alta si aia era si la mormantarea ei....Asta-i nu-i un semn de intrebare???Prietena ei cea ami buna Maria Dragomiroiu zice ca nu o stie pe acea femeie si nici parintii ei si de ce ascunde sotul ei aceasta relatie daca e o veche prietena????Doar daca ii era amanta si in trecut

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod