12 cele mai frumoase stiluri de machiaj purtate de Sophie Turner

Se poate spune că Sophie Turner a crescut sub ochii fanilor săi. Actrița a devenit celebră încă de la vârsta de 14 ani, odată cu rolul Sansa Stark din serialul de succes "Game of Thrones".
De atunci, Sophie s-a transformat dintr-o adolescentă timidă, într-un adevărat star sexy de cinema. Aparițiile sale pe covorul roșu sunt uimitoare, actrița optând de fiecare dată pentru machiaje elaborate și originale, dar și pentru coafuri deosebite.

Vedetei îi place să experimenteze foarte mult, atât în ceea ce privește machiajul, cât și culorile de păr sau tunsorile. A încercat de-a lungul timpului bretonul, nuanțele de blond platinat argintiu sau extensii precum cele în stilul cântăreței Ariana Grande.
Și-a făcut apariția pe covorul roșu purtând chiar și glitter argintiu în păr, rezultatul fiind un look de o eleganță futuristă. De fapt, actrița își schimbă atât de des culoarea sau coafura încât ne este dificil să ne amintim care este culoarea ei naturală de păr.

Acest lucru este valabil și în ceea ce privește machiajul. Starului din "Game of Thrones" îi place să se joace cu culorile, textura sau stilurile diferite. Poartă uneori rujuri în nuanțe puternice, dar de obicei își pune ochii în evidență printr-un machiaj smoky eye în tonuri de gri sau negru.
Vedeta și-a făcut apariția purtând diverse tipuri de eyeliner, de la negru, alb, turcoaz și până la argintiu. 

Datorită echipei talentate de makeup artiști și hairstiliști care se ocupă de look-ul său, Sophie Turner este o sursă excelentă de inspirație pentru machiaj și coafuri interesante, potrivite în special pentru evenimente speciale. 


De curând, actrița s-a căsătorit cu starul pop Joe Jonas în cadrul unei ceremonii care a avut loc în sudul Franței. Și de această dată Sophie a arătat impecabil.
Actrița a optat pentru o coafură simplă, cu bucle lejere, care i-a pus părul lung și blond în evidență. Machiajul pentru nuntă a fost unul minimalist, cu aspect natural. 

Rochia de mireasă a fost o creație spectaculoasă a casei de modă Louis Vuitton, cu spatele gol, mâneci scurte cu extensii transparente din dantelă și o fustă cu o croială de tip A, decorată cu aplicații strălucitoare. Pentru a completa look-ul din ziua nunții, Sophie a ales un voal cu margini din dantelă și aplicații albe.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod