10 tendințe în machiaj pentru toamna 2017

Vrem sau nu, vara se apropie de final. Dar există și o veste bună: toamna 2017 vine cu unele tendințe în machiaj pe care sigur abia aștepți să le încerci.
Descoperă care sunt cele mai importante trenduri de frumusețe pentru sezonul următor și cum să le porți.

Obraji îmbujorați

Ai observat cum se înroșesc obrajii tăi când este frig afară? Acest efect pe care frigul îl are asupra pielii tale a devenit un trend pentru machiajul sezonului toamnă-iarnă 2017. Adaugă un strop de blush în obrajii tăi pentru a obține acea nuanțare ce pare foarte naturală.



Gene voluminoase

Genele false dese, dar cu un aspect natural, îți fac ochii să pară mai mari și mai frumoși. Dacă încerci acest trend, este important să păstrezi restul machiajului cât mai discret, pentru un rezultat cu efect modern, nu unul ce pare exagerat.



Buze în stilul anilor '90

Controversatul machiaj al anilor '90 se pare că are o influență tot mai mare asupra tendințelor din prezent. Iar rujul maro, o nuanță a buzelor emblematică pentru acea perioadă, a revenit în forță.
Alege nuanțe subtile de maro și un ruj cu o formulă hidratantă.



Pudra bronzantă pe post de blush

Probabil știi că o pudră bronzantă nu este cea mai bună variantă pentru conturarea trăsăturilor. Dar poate fi folosită pe post de blush în acest sezon. Ai grijă ca pudra ta să nu fie una strălucitoare, dacă vrei să o aplici ca pe un blush.



Fard de ploape cu tonuri metalice

Fardurile în tonuri metalice de auriu sau cupru se numără, de asemenea, printre tendințele sezonul de toamnă 2017. Strălucirea discretă oferă luminozitate și căldură ochilor. Iar dacă asociezi cu un creion dermatograf în nuanțe închise, vei obține un machiaj deosebit pentru seară și evenimente speciale.



Mov delicat

Nuanțele subtile de mov te ajuta să realizezi perfect tranziția de la machiajul de vară în tonuri deschise sau intense, la culori ceva mai închise și melancolice. Îl poți folosi atât pentru machiajul ochilor, sub forma unui fard cremos, translucid, dar și pentru buze sau chiar pentru pomeți.



Machiajul ochilor în tonuri de oraj

Ar putea părea foarte dificil să-ți machiezi ochii cu nuanțe de oranj fără ca efectul să fie o privire obosită. Dar un fard maroniu cu tonuri oraj va arăta foarte bine pe pleoape și se potrivește multor tonuri de ten.



Gene inferioare accentuate

În timpul prezentărilor de modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2017 a putut fi observat un look predominant în materie de machiaj: genele inferioare bine definite. Dacă vrei să încerci acest stil, folosește o mascara rezistentă, care nu se va întinde.



Ten cu o strălucire discretă

O piele perfect hidratată, cu o strălucire discretă, ce pare naturală, ar trebui să fie unul dintre idealurile tale de frumusețe din această toamnă. Tenul suplu și sănătos poate fi pus în evidență folosind o cremă BB hidratantă, în locul unui fond de ten cu putere mare de acoperire.
Important este să obții acea strălucire discretă, ce pare naturală.



Glossul de buze

După ani în care a fost ignorat, glossul de buze are o revenire spectaculoasă. Este din nou în tendințe, iar tonurile naturale și rozurile romantice, pastelate sunt câteva dintre trendurile în top pentru toamna 2017.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod