Norma Williams, femeia care la 72 de ani arată și se îmbracă precum un model de 30 de ani

Unii oameni par să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Este și cazul unei femei în vârstă de 72 de ani, care arată ca un model de 30 de ani.
Norma Williams spune că nu s-a simțit niciodată mai bine în pielea ei și are un mesaj important de transmis: forma fizică poate fi îmbunătățită indiferent de vârstă, dacă ai grijă de corpul tău.

Adevărul este că nu există un secret magic pentru a arăta bine pe măsură ce îmbătrânim. În spatele unei forme fizice excelente se află multă muncă și perseverență. Sunt foarte puțini cei care se pot lăuda că arată impecabil fără să facă absolut nimic pentru corpul lor.

Norma, care a fost model în tinerețe, recunoaște că nu a avut întotdeauna o formă atât de bună.
A avut obiceiuri alimentare nesănătoase încă din copilărie și s-a confruntat mult timp cu kilogramele în plus. Mai mult, în anii '70, ea s-a luptat cu dependența de droguri și consumul de alcool. La vârsta de 28 de ani a simțit că este cazul să facă o schimbare majoră în stilul său de viață. Dar pentru că este dificil să îți schimbi peste noapte obiceiurile, întreaga tranziție către un stil de viață sănătos a fost o călătorie presărată cu multe provocări.

Citește și: 20 de oameni care s-au schimbat în bine. Transformarea lor e incredibilă


Pe măsură ce a adoptat un regim alimentar sănătos și a început să facă sport, a observat că intreaga sa viața începe să se schimbe și că aspectul său fizic s-a îmbunătățit. Pentru cei care vor să se concentreze mai mult asupra sănătății lor și asupra formei fizice, Norma Williams recomandă ca totul să înceapă cu pași mici.
Este nevoie de ani buni pentru a renunța la obiceiurile nocive și a le înlocui definitiv cu unele benefice pentru sănătate.

Ea spune că exercițiile realizate cu regularitate au ajutat-o să arate astfel la 72 de ani. De patru ori pe săptămână, Norma are antrenamente de mers rapid și merge la sala de fitness de două ori pe săptămână.

Este de părere că trebuie să ne tratăm corpul cu respect, iar atunci când adoptăm schimbări pozitive, vom primi și răsplata: o formă fizică de invidiat și o stare de sănătate cât mai bună.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod