Descoperă o nouă legendă în devenire: parfumul Montblanc Legend Red, o surpriză spectaculoasă în lumea parfumeriei

Parfumul Montblanc Legend sărbătorește 10 ani, un moment ce merită celebrat printr-o nouă imagine: Montblanc Legend Red, o aromă ce s-a reinventat printr-o nouă sticluță de parfum, cu ocazia aniversării sale!
Legendele sunt povești miraculoase, redactate pentru posteritate ca sursă de inspirație, la fel ca și povestea Montblanc. Ingeniozitatea, imaginația incredibilă si determinarea sunt doar câteva dintre calitățile pe baza cărora a fost construit, de-a lungul timpului, statutul legendar al unor elemente iconice, celebre în întreaga lume. În urmă cu 10 ani, Montblanc a avut același scop: de a realiza un parfum distinctiv, masculin, de neuitat. Astăzi, parfumul Montblanc Legend revine într-o nouă formulă, mai îndrăzneț și mai hotărât ca niciodată.  

Următorul capitol: Întoarcerea unei legende, în roșu


Nu există culoare mai intensă decât roșu. Vizual izbitor și mereu captivant, roșul este o culoare atractivă, care emană încredere, rezistență și forță.
Îndrăzneț și atrăgător, roșul face parte din moștenirea Montblanc, fiind parte din designul legendarului stilou „Rouge et Noir”, una dintre primele inovații de scris ale Montblanc din 1906. Încă de atunci, roșul a fost considerat o semnătură a brandului, culoarea fiind prezentă în numeroase colecții de instrumente de scris și articole din piele. Așadar, nu ne surprinde faptul că roșul face parte din lansarea noului parfum Montblanc Legend Red.

Make It Bold: O declarație olfactivă legendară de la Montblanc


Roșul simbolizează emoție, o caracteristică primordială a noului parfumul semnat Montblanc. Acesta din urmă debutează cu prospețimea suculentă a portocalei roșii și a grapefruit-ului, ce se împletește cu aroma picantă de cardamom.
Un parfum lemnos carismatic, proaspăt, dar intens, îndrăzneț, dar sensibil, experiența olfactivă evocă fiorul vitezei și face inima să bată puțin mai repede. Pentru crearea parfumului, ingredientele lemnoase de cedru și boabele de Tonka provin de la LMR, o companie care lucrează cu producători locali din întreaga lume pentru a obține ingrediente pure, naturale și durabile. În plus, parfumul în sine nu conține ingrediente de origine animală și este formulat cu alcool derivat natural.

Designul elegant al unei sticle de parfum Montblanc cu adevărat legendare


Purtând semnele distinctive clasice Montblanc, designul original al sticlei a devenit la fel de legendar ca și parfumul în sine. Sticluța este solidă și curbată, cu suprafața lăcuită de un roșu intens, ce contrastează cu detaliul argintiu de pe sticlă, pentru a crea un aspect șic, elegant și modern.
Iată un produs must-have în colecția de parfumuri a oricărui bărbat.  

Despre Montblanc

Sinonim cu excelența în măiestrie și design, Montblanc a depășit granițele inovației încă de când Maison a revoluționat pentru prima dată cultura scrisului în 1906. Ingeniozitatea și imaginația continuă să fie forțele motrice pentru Maison astăzi, pe măsură ce își avansează expresia măiestriei fine în întreaga lume.

Categorii de produse: instrumente de scris de lux, ceasuri, marochinărie, parfumuri si accesorii.

Noul parfum Montblanc Legend Red se regăsește în magazinele Douglas și Sephora!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod