coş

De ce îți apar coșuri pe spate și cum scapi rapid de ele

Este destul de greu să scapi de acneea de pe față, dar ce faci atunci când îți apar coșuri pe spate? Un tutorial bun pentru machiaj te poate ajuta să-ți faci pielea să arate mai bine, dar probabil că trebuie să amâni purtarea rochiilor și bluzelor fără bretele dacă observi că ai coșuri pe spate. Din fericire, cu ajutorul câtorva modificări simple ale rutinei zilnice, poți transforma acele coșuri de pe spate într-o amintire.
Motivele pentru care îți apar coșuri pe spate și soluțiile pentru această problemă

1. Produsele pe care le folosești îți înfundă porii


Balsamul, crema cu protecție solară, crema de corp și uleiurile de masaj pot înfunda porii, cauzând apariția coșurilor pe spate. Atunci când te speli pe cap, ține-ți părul peste cap și clătește-l în această poziție, pentru a evita lăsarea șamponului și balsamului pe spate. În locul protecției solare obișnuite, alege un produs cu uscare rapidă sau cu o compoziție simplă.
De asemenea, este recomandat să utilizezi loțiuni în timpul verii, nu creme, deoarece acestea au un conținut mai redus de ulei și se bazează mai mult pe apă pentru a hidrata pielea.

2. Coșuri pe spate: Hainele tale sunt iritante


Din păcate, deși mișcarea fizică este ideală pentru corpul tău, poate duce și la apariția acneei. Frecarea dintre un sutien sport și pielea ta poate irita foliculii de păr și provoca umflături roșii. După fiecare antrenament, este recomandat să faci un duș.
S-ar putea să nu ai chef să-ți schimbi hainele exact după antrenament, însă câteva minute în care îți expui corpul la aer pot preveni complicațiile mai mari ale pielii de mai târziu.

3. Ești predispusă la acnee


Dacă acneea este prezentă în familia ta, nu fi surprinsă atunci când trebuie să te confrunți și tu cu ea. Nu îți face griji, există modalități prin care poți să scapi de acnee. Încearcă să utilizezi o soluție pe bază de acid salicilic sau acid glicolic pentru a preveni și vindeca rănile.
Spălările au tendința de a fi mai puțin iritante decât medicamentele care se lasă peste coșuri. Dacă acestea nu funcționează, discută cu dermatologul tău, pentru a-ți prescrie un medicament local sau chiar și un antibiotic.

4. Coșuri pe spate: Nu consumi alimentele potrivite pentru o piele frumoasă


Ceea ce este bun pentru inima ta este bun și pentru pielea ta. Încearcă să îți faci o dietă echilibrată. Unele studii arată o legătură între dietele bogate în lactate și acnee.
Orice extremă este dăunătoară, dar mulți dermatologi recomandă micșorarea consumului de lactate.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod