Cum sa iti pastrezi bronzul

Iata trucurile care te vor ajuta sa-ti mentii pielea aramie pentru mai mult timp
O piele stralucitoare, intinsa, o nuanta superba, radiind de frumusete... Niciodata nu aratam mai bine ca atunci cand ne intoarcem din vacanta. Ce pacat insa ca acest bronz obtinut cu greu se duce atat de usor...

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa-ti mentii pielea aramie pentru mai mult timp:


Hidratare intensa

Este absolut necesara hidratarea zilnica a pielii, mai ales dupa plaja, insa acest obicei trebuie sa continue si dupa revenirea din concediu. Folosirea unui lapte de corp intens hidratant sau a unei lotiuni calmante dupa plaja va amana momentul exfolierii pielii, pastrand astfel culoarea pentru mai mult timp.

Gomaj usor

La intoarcerea din vacanta, apeleaza la un gomaj usor.
Acesta va fi unul cat mai bland, de preferinta cu un produs care sa contina si uleiuri naturale. Particulele abrazive vor inlatura celulele moarte de la suprafata pielii si vor expune o piele "noua". Uleiurile vor preveni deshidratarea si descuamarea pielii.

Evitarea baii

Leneveala in cada cu o revista in mana este de vis, dar trebuie amanata, daca nu vrei sa renunti prea curand la bronz. Apa fierbinte favorizeaza exfolierea pielii, asa ca apeleaza la dusurile cu apa calduta.

Beta caroten

Aerul uscat, vantul, sarea din mare sau clorul din piscina afecteaza pielea.
Un motiv in plus sa incerci sa o protejezi din interior, iar indicate pentru prelungirea bronzului sunt alimentele care contin betacaroten: morcovii, pepenele galben, rosiile si caisele.

Autobronzant

Cand bronzul incepe sa paleasca, poti sa-l mai prelungesti un pic trisand si inlocuind laptele hidratant obisnuit cu unul care sa contina si putin autobronzant, mentinand nuanta pielii la una apropiata de bronzul natural.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DINU DANIELA pe 18 Mai 2010, 10:00
    bronzare organica DHA la domiciliu

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    0

  • annabeauty pe 18 Dec 2009, 20:42
    bronzare cu DHA

    Exista bronzarea cu DHA care este o metoda 100% naturala, fara soare, fara UVA, care gratie unei micropulverizari cu solutie DHA are drept rezultat un bronz rapid, fara riscuri pentru piele, intr-o singra sedinta. Principalul responsabil de acest efect de bronzare imediata este componentul dihidroxiacetona(DHA), un derivat incolor al zaharului, obtinut din trestie de zahar, care genereaza o bronzare a straturilor superioare ale pieleii, fara sa actioneze asupra meleninei. Solutia pe baza de DHA este 100% naturala si se poate aplica pe toate tipurile de piele, inclusiv la cei cu probleme de pigmentare. Asadar nu este crema autobronzanta si nici solar. Se obtine un bronz uniform, rapid (procedeul de bronzare dureaza doar 10 minute), eficient (este necesara doar o singura sedinta), sanatos si durabil.

    0
    0

  • niko pe 18 Nov 2009, 12:43
    lotiune de corp

    buna,daca vreti sa aratati bine si sa fiti mereu bronzate eu va recomand lotiunea de corp cu un strop de autobronzant de la GARRNIER ,nu raman pete...asa ca nu va ingrijorati ,folositi-o cu incredere!!!!nu costa mai mult de 15RON

    0
    0

  • adina_medintex pe 28 Oct 2009, 14:29
    creme cu acid hialuronic

    Buna, Puteti incerca produsele pe baza de acid hailoronic.Hidrateaza pielea oferindu-i un aspect mai ferm. Puteti incerca oricare din cele 3 variante: pentru reducerea celulitei, crema autobronzanta sau crema hidratanta.Pentru cele intresate va dau link-ul:http://www.medintex.bizoo.ro/vanzare/cat/7254/Tratament+Cosmetic. Fiti frumoase!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod