5 trucuri pentru o pedichiură perfectă. Pregăteşte-te pentru sandale!



Hidratează în profunzime

Pielea ta are nevoie de hidratare intensă pentru a-şi recăpăta supleţea după sezonul rece. Iar când vine vorba de îngrijirea picioarelor, cele mai bune soluţii de hidratare sunt uleiurile naturale hrănitoare. Foloseşte uleiul de cocos, de măsline, de cocos, untul de shea sau untul de cacao pentru a-ţi hidrata în profunzime pielea uscată a picioarelor. Masează-ţi picioarele cu acest ulei natural, înfăşoară-ţi picioarele cu folie alimentară şi apoi pune-ţi o pereche de şosete.
Stai aşa timp de cel puţin jumătate de oră, apoi îndepărtează folia şi şterge excesul de ulei, fără a te spăla. 
 

Albeşte-ţi unghiile

Pe parcursul iernii, unghiile tale de la picioare pot căpăta o tentă gălbuie inestetică, în special din cauza şosetelor închise la culoare şi a încălţămintei pentru vreme rece care nu lasă pielea şi unghiile să respire. Încearcă o soluţie naturală simplă pentru a le reda albul natural. Amestecă într-un bol de plastic sau din ceramică o lingură cu apă oxigenată în concentraţie de 3% cu două linguri cu bicarbonat de sodiu.
Aplică pe unghii cu o dischetă pentru demachiere şi lasă să acţioneze cinci minute, apoi clăteşte-te. Repetă acest truc o dată pe săptămână, iar unghiile tale vor arăta iarăşi impecabil!
 

Alege forma potrivită

Atunci când îţi faci singură pedichiura, este foarte simplu să-ţi tai unghiile urmând forma lor naturală, semiovală. Dar acest lucru predispune la creşterea colţurilor în interior, ceea ce provoacă dureri şi chiar infecţii grave ale unghiilor. Taie-le drept, astfel încât colţurile să crească în exterior, şi foloseşte o pilă pentru a le netezi. 
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod