5 reguli pentru sani fermi in mod natural

In ceea ce priveste frumusetea sanilor, modelele promovate de media au impus in ultima perioada conceptia ca sanii frumosi trebuie sa fie neaparat si mari. Cu cat mai mari, cu atat mai bine.
In ceea ce priveste frumusetea sanilor, modelele promovate de media au impus in ultima perioada conceptia ca sanii frumosi trebuie sa fie neaparat si mari. Cu cat mai mari, cu atat mai bine.

De aici si pana la o adevarata obsesie pentru implanturile cu silicon si operatiile de remodelare nu a fost cale lunga... Dar obsesia pentru sani mari, in combinatie cu o alta imagine promovata excesiv, cea a femeilor extrem de slabe, a condus la aparitia femeii "ideale": slaba, dar cu sanii mari.

In realitate, forma dar si dimensiunea sanilor depind de structura corpului. Foarte rar putem vedea femei slabe, dar cu sanii mari, asa cum sunt modelele din reviste. Acesta este si unul dintre principalele motive pentru care tot mai multe femei, in special adolescentele, sunt adesea nemultumite de felul in care arata.

Atentie la suplimente, chiar daca sunt din plante


Suplimentele pentru marirea sanilor, desi sunt intens promovate, nu au un efect permanent si pot dauna sanatatii, daca sunt asociate cu diverse afectiuni sau dereglari hormonale. "Inaintea administrarii suplimentelor pe baza de plante pentru marirea sanilor, este necesar sa se cunoasca statusul hormonal al persoanei care urmeaza sa faca un astfel de tratament, pentru a afla daca este indicat sau nu", declara medicul homeopat Cristina Bogdan.

Potrivit ayurvediccure.com, sanii unei femei sunt rar perfect simetrici. De cele mai multe ori, un san este putin mai mare decat celalalt sau pot exista chiar usoare diferente de forma. Dimensiunile si caracteristicile mameloanelor variaza, de asemenea, extrem de mult de la o femeie la alta.

Astfel de caracteristici sunt mostenite genetic si nu pot fi schimbate decat prin interventie chirurgicala. Pe de alta parte, exista trasaturi care evolueaza de-a lungul timpului in functie de diferiti factori. Elasticitatea pielii, fermitatea sanilor, dar si dimensiunea pot fi afectate de stilul de viata, cresterea sau scaderea in greutate, dar si de hainele pe care le purtam.

Automasajul


Elasticitatea pielii este esentiala pentru ca sanii tai sa arate asa cum iti doresti. Daca pielea isi pierde din elasticitate, fermitatea sanilor are de suferit. Masajul este unul dintre cele mai simple gesturi pe care le poti face pentru a-ti pastra sanii fermi. Prin intermediul masajul, circulatia sanguina de la nivelul pielii este stimulata, contribuind la o mai buna oxigenare si la eliminarea toxinelor. Foloseste o crema special conceputa pentru mentinerea elasticitatii pielii. O metoda de a proteja pielea si a preveni pierderea elasticitatii este folosirea sutienului. Acesta sustine sanii, eliberand pielea de presiunea fortei gravitationale.

Dusurile alternante


In timpul dusului, alterneaza apa calda cu apa rece pentru a stimula refacerea colagenului din piele, dar si pentru a accelera circulatia. Aceasta este o metoda ideala si pentru picioare si fese, contribuind la eliminarea celulitei. Evita baile fierbinti, care usuca excesiv pielea. Pentru o hidratare naturala, maseaza-ti sanii cu ulei de masline.

Exercitiile potrivite


Sanii nu prezinta tesut muscular, dar sunt fixati pe muschii pectorali. Exercitiile fizice sunt necesare pentru a pastra fermitatea sanilor si dezvoltarea adecvata a muschilor pectorali. Dar exercitiile care presupun ridicarea unor greutati prea mari sau exersarea indelungata pot avea un efect negativ prin scaderea tesutului adipos si, prin urmare, prin scaderea dimensiunii sanilor.

Fara diete drastice!


Sanii sunt alcatuiti in mare parte din tesut adipos. Din aceasta cauza, dimensiunea lor poate scadea pe masura ce slabim, iar pielea isi pierde elasticitatea facand sanii sa para "lasati". Prin urmare, daca vrei sa pastrezi frumusetea sanilor, evita dietele restrictive care promoveaza o scadere rapida in greutate. Pe langa pierderea fermitatii, slabirea si apoi ingrasarea brusca determina aparitia vergeturilor la nivelul sanilor si nu numai.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela Taciu pe 7 Dec 2012, 09:20
    Exercitii Si Reteta Naturista

    Am facut si eu o serie de exercitii pentru marirea sanilor urmata de o reteta naturala pe care am preparat-o acasa dupa indicatiile gasite pe www.marirea-sanilor-definitiva.ro si rezultatele au inceput sa apara abea dupa 2 luni ( sani mai ridicati, fermi si un nr in plus) eu sunt multumita... Recomand

    3
    1

  • Flu pe 17 Apr 2010, 23:19
    Cum sa imi reduc sanii natural?

    Am 16 ani si port marimea 70 B si sunt foarte dezgustata de sanii mei, fiind mult prea mari pentu inaltimea si greutates mea (157cm, 50 kg). Nu imi pot permite o reductie a sanilor, asa ca as vrea sa aflu cum as putea sa reduc sanii natural, macar putin.

    1
    1

  • cristina pe 21 Feb 2010, 01:38
    ce sutien sa port

    aveam sanii foarte mici si inainte de nastere iar dupa ce am nascut s-au mai si lasat si sunt aproape inexistenti. ce pot sa fac si sa port

    0
    1

  • BRINDUSA1980 pe 6 Feb 2010, 13:51
    ARGILA

    ARGILA INTARESTE SANII ESTE EXTRAORDINARA

    0
    0

  • BRINDUSA1980 pe 6 Feb 2010, 13:50
    SANI

    DUPA SARCINA SANI SE MODIFICA EU II AVEAM MARI IAR DUPA SARCINA SAU MICSORAT DAR AU RAMAS FERMI PORT SUTIEN MAI TOT TIMPUL DOAR NOAPTEA IL SCOT SI SUNT PERFECTI AM 30 ANI

    0
    0

  • dana pe 3 Oct 2009, 17:05
    exercitii

    cristtinm te rog imi dai si mie progreamul cu exercitii???

    0
    0

  • lumy pe 19 Sep 2009, 19:31
    sini mai marii

    buna.am 33 ani si din todeauna am fost slaba si am sinii ff mici,sint foarte comlexata din cauza sinilor mici,nu pot sami fac imlant ca am prob cu inima.as vrea si eu sa stiu cum as putea face sai pot marii macar un pic.cine ar putea sami dea sfaturi astept cu placere.multumesc

    4
    0

  • mia pe 24 Aug 2009, 12:57
    pt voinea

    am auzit ca daca iei anumite pilule anticonceptionale, datorita hormonilor din ele, iti vor creste olecutza. dar efectul se vede dupa vreo 3luni de pilule.

    0
    1

  • ioana pe 3 Aug 2009, 23:51
    sanii mei sunt mari fara implanturi,iar eu sunt slaba

    insa ma deranjeaza sfarcurile...sunt de culoare prea deschisa si sunt prea mari...ce as putea fac in privinta asta?

    0
    0

  • thabakta pe 29 Iul 2009, 22:33
    exercitii?!

    cred ca sunt pt fortificarea muschilor pectorali...incerci sa-ti contracti muschii. daca nu poti, impreunezi mainile la nivelul sanilor(ca la o rugaciune) si apesi palmele cat poti. vei observa ca se contracta muschii de sub sani si sanii se ridica si ei...faceam si eu inainte si aveam sani frumosi, dar de cand am plecat din tara sunt asa de obosita ca nu-mi mai arde de exercitii si se vede... p.s. poti incerca la fel si cu muschii vaginali...

    0
    0

  • arual pe 29 Iul 2009, 14:46
    exercitii?

    salut:) despre ce exercitii vorbiti? eu le stiu pe cele cu greutati de 1 1/2 kg - din pozitia stand dreapta, ridici mainile drepte in fata si in lateral ....

    0
    0

  • mirela pe 27 Iul 2009, 12:00
    exercitii pt sani fermi

    Buna fetelor! desi am o varsta, imi place sa ma ingrijesc de fizicul meu si nu numai; de aceea, draga cristtinm, as fi incantata daca mi-ai trimite si mie programul de exercitii fiice pt pastrarea fermitatii sanilor; multumiri anticipate si tuturor femeilor le doresc incredere in voi, daca vreti puteti fi frumoase;( caci inteligente suntem-toate-oricum).

    0
    0

  • thabakta pe 25 Iul 2009, 17:15
    sanii

    sanii nu sunt doar tesut adipos invelit in piele, sunt glande mamare: au acini glandulari, canale, si tesut conjuntiv lax, de sustinere. deci conteaza in egala masura starea pielii, cat si a tesutului de sustinere. nasterile, mai degraba alaptatul, pielea nehidratata, variatiile bruste de greutate, orice fel de trauma la nivelul sanilor i-i poate deteriora mai mult sau mai putin... parerea mea nu e cea mai autorizata, ca mentionez ca nu sunt de specialitate.

    0
    0

  • cristtinm pe 24 Iul 2009, 16:04
    exercitii

    in primul rand eu nu cred in studii..." s a observat ca stuienul..." insa cred in exercitii si nu doar in plan fizic ci si spiritual, chiar ai satisfactii! te simti mai bine, arati mai bine... daca mai folosesti si creme si mananci sanatos atunci chiar nu ai motive sa te gandesti la interventii chirurgicale!

    1
    0

  • Anna pe 24 Iul 2009, 15:25
    sutien

    Nu stiu ce sa mai cred...unii zic ca se lasa sanii de la sutien..altii ca se lasa daca nu porti. Eu nu port sutien deloc si deocamdata ii am foarte fermi si ridicati, dar ma gandeam sa incep sa port sutien sa nu mi sa lase. Care o fi varianta corecta?

    0
    0

  • voinea pe 24 Iul 2009, 15:05
    sani fermi

    eu am 32 ani si 2 nasteri.in loc de sani am 2piei credeti ca se mai poate face ceva?

    0
    3

  • cristtinm pe 24 Iul 2009, 13:59
    exercitii pt sani

    exista, eu am facut si a dat rezultat. trimite mi id de mess si vedem cum facem sa ti dau programul. in orice caz nu e bine sa lucrezi doar o grupa musculara ci pt intreg corpul. astept id la cristtinm.

    1
    0

  • annik pe 24 Iul 2009, 12:24
    sani fermi

    A purta sau a nu purta sutien? daca luam originea cuvantului sutien, gasuim ca in limba franceza inseamna suport, sustinere; asa ca pentru cele care au sanii foarte mici, sutienul nu este necesar decat din motive estetice, dar pentru sani mai mari sutienul este absolut necesar- ganditi-va ca sanii nu au suport nici de os , iar de muschi foarte putin, sunt ca niste mingiute de tesut adipos, invelite in piele , alipite la trunchisi care la fiecare miscare a corpului se misca...si nu sunt deloc iertati de legea gravitatiei.

    0
    0

  • lawy pe 24 Iul 2009, 12:15
    sani

    si ce exercitii ar fi bune ptr marirea sanilor deoarece nu oricine isi permite un implant.?

    2
    1

  • ciocolatalutata pe 24 Iul 2009, 11:37
    ce sa mai credem ?

    Eu auzisem ca de fapt sa nu purtam sutien ... pana la urma facem cum credem.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod