Copiii lui Jackson, crescuti de matusa lor

23 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Copiii lui Jackson, crescuti de matusa lor

Potrivit site-ului tmz.com, cei trei copii ai lui Michael Jackson vor fi crescuti de matusa lor Rebbie Jackson, chiar daca mama starului, Katherine Jackson, a primit custodia provizorie a micutilor.

In varsta de 59 de ani, Rebbie Jackson locuieste in Las Vegas impreuna cu partenerul ei, cu care are o relatie de peste 20 de ani. Desi mereu a fost o figura discreta in timpul aparitiilor publice, aceasta a fost foarte implicata in viata copiilor lui Michael.

In prezent, Rebbie locuieste impreuna cu familia Jackson, in resedinta lor din Encino, si se ocupa de cresterea si educatia celor trei copii.
Se pare ca si micutii o adora pe matusa Rebbie...

Surse citate de tmz.com sustin ca toti membrii familiei sunt de acord ca Rebbie Jackson sa fie persoana care sa se ocupe de cresterea copiilor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina cimpoes pe 2 Aug 2009, 17:41
    Michael Jackson

    Ami pare foarte rau ca cei trei copii nu pot creste alaturi de tatal lor...cu siguranta ca Michael ar fi facut totul pentru ca ei sa fie fericiti...dar oricum o sa ma rog la Dumnezeu sa vegheze asupra celor trei copii ...si Michael s-a dedicat antru totul omenirii...cine i-a vazut concertele stie deja asta...Te iubim Michael si vei ramane mereu an inimile multor iubitori de muzica buna.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod