5 efecte garantate ale curelor de detoxifiere asupra frumuseţii tale

De câte ori nu ai auzit că "frumuseţea tenului vine din interior"? Şi chiar dacă ţi se pare ciudat, acest lucru este cât se poate de adevărat. Nu poţi să ai o piele frumoasă, un corp lipsit de celulită dacă regimul tău alimentar este unul haotic.

O alimentaţie plină de grăsimi şi mâncare nesănătoasă nu poate duce decât la un ten tern, lipsit de strălucire, acnee, celulită şi alte necazuri. În astfel de situaţii ai nevoie de o cură de detoxifiere.

Detoxifierea te va ajuta să elimini toxinele din corp, dar şi să stimulezi arderea grăsimilor. Astfel, pielea ta va căpăta un aspect mai strălucitor, catifelat şi fermitate.

Te scapă de celulită

Lipsa activităţii fizice, circulaţia sanguină şi limfatică cu probleme şi alimentaţia plină de grăsimi sunt cei mai importanţi factorii care duc la acumularea de toxine în ţesuturi şi la accentuarea celulitei.

De aceea, dacă te confrunţi cu această problemă ai nevoie de o cură de detoxifiere.
Adoptă un regim alimentar mai sărac în alimente de origine animală şi alege în schimb fructe şi legume din belşug. De asemenea, bea în fiecare dimineaţă un pahar cu apă caldă pe stomacul gol sau un ceai verde fără zahăr. Astfel stimulezi eliminarea toxinelor.

Slăbeşti

Tot cu ajutorul curei de detoxifiere reuşeşti să pierzi în greutate. Cel mai important într-o astfel de cură este să consumi cât mai multe lichide. Acest obicei îi va da o pauză organismului, astfel încât nu vei mai avea probleme cu balonarea, iar arderea grăsimilor este intensificată.
Alege smoothie-uri sănătoase, dacă vrei să slăbeşti. Un foarte bun exemplu este smoothie cu portocală: amestecă în blender 1 cană cu iaurt grecesc, coaja de la o portocală, 1 portocală, 1/2 banană, zeama stoarsă de la o lămâie şi 3 frunze mari de spanac. Un astfel de smoothie îl poţi bea la micul dejun.

Ten luminos şi fără acnee

Un alt beneficiu adus de o cură de detoxifiere este frumuseţea tenului. Dacă pielea ta este lipsită de strălucire, ternă şi parcă şi-a pierdut din supleţe, iar acneea îţi dă bătăi de cap, atunci ai nevoie de o cură de detoxifiere.

Cu ajutorul ei, tenul tău va străluci de sănătate şi frumuseţe. Aşa că, dacă vrei un ten perfect încearcă, pe cât posibil, să renunţi la alimentele nesănătoase, consumă cât mai multe fructe şi legume (mai ales în această perioadă când se găsesc în stare proaspătă). Bea cât mai multe lichide (apă plată, ceai verde sau compot făcut în casă, fără zahăr). De asemenea, renunţă la ţigări, cafele şi sucuri carbogazoase.

Reguli esenţiale

Dacă vrei să urmezi o cură de detoxifiere, trebuie să respecţi câteva reguli:

- consumă alimente bogate în fibre (orez brun, fructe şi legume), dar şi sfeclă roşie, ridichi, varză, broccoli şi alge marine sunt excelente în regimurile de detoxifiere.

- consumă alimente bogate în vitamina C, care ajută la producerea de glutation, o substanţă de la nivelul ficatului care contribuie la eliminarea toxinelor.

- bea cel puţin doi litri de apă zilnic.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod