Secrete ale frumusetii din intreaga lume

Fiecare cultura este deosebita in felul sau, la fel sunt si trucurile folosite de femei pentru a-si pastra frumusetea...
Fiecare cultura este deosebita in felul sau, la fel sunt si trucurile folosite de femei pentru a-si pastra frumusetea. Afla care sunt secretele lor.

Grecia


Femeile din Grecia se bucura din plin de clima mediteraneana si petrec ore in sir la plaja. Pentru a calma eventualele arsuri solare si a preveni aparitia petelor, acestea folosesc iaurtul proaspat cu care isi maseaza pielea.

Iaurtul contine acid lactic, proteine si enzime care contribuie la cresterea nivelului de apa din piele, calmand pielea rosie afectata de soare.

Scotia


Pentru scotieni, marea este sursa de hrana, dar si de frumusete... Fiind foarte bogat in vitamine, in special vitaminele A, B, C si E, varecul, un tip de alga marina, este utilizat pentru a fortifia foliculii si a da stralucire parului.


Pudra de varec este amestecata cu apa si masata la nivelul scalpului pentru cateva minute, apoi se clateste.

India


Indiencele sunt recunoscute in intreaga lume pentru frumusetea lor. Punctul lor forte este parul lung si foarte sanatos cu care multe indience se pot mandri. Secretul este uleiul de cocos cu care acestea isi maseaza scalpul - uleiul este incalzit intr-un vas cu apa, aplicat seara, la radacini si pe toata lungimea parului si clatit apoi dimineata.

Uleiul de cocos hidrateaza firul de par, hraneste scalpul si stimuleaza cresterea parului.
Fiind o substanta grasa, acesta netezeste cuticulele si ofera in acest mod stralucire parului.

China


Chinezii au descoperit acum foarte mult timp beneficiile ceaiului alb asupra sanatatii. In afara efectelor miraculoase asupra sanatatii, femeile din China au descoperit si efectele ceaiului alb asupra frumusetii.

Fiind ceaiul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti, ceaiul alb este ideal in lupta impotriva radicalilor liberi, cei care provoaca imbatranirea pielii. Compresele sau baile generale cu ceai alb reprezinta secretul lor pentru mentinerea sanatatii pielii.

Japonia


In Japonia, uleiul de camelie este folosit pentru tratarea diferitelor afectiuni, dar este inclus si in tratamentele de infrumusetare. Femeile din Asia, dar in special cele din Japonia si China, si-au transmis din generatie in generatie obiceiul de a folosi uleiul de camelie pentru masarea pielii si spalarea parului.


Fiind compus in proportie de 80% din acid oleic, uleiul de camelie este unul dintre cele mai penetrante uleiuri naturale, fiind foarte rapid absorbit in piele.

Africa de Sud


Femeile africane folosesc ceaiul rooibos, cunoscut si sub denumirea de ceai rosu african, pentru a calma si a reface pielea iritata. Infuzia obtinuta din frunzele acestei plante este un tonic si un antiinflamator eficient in tratarea acneei si a iritatiilor, in special datorita continutului ridicat de zinc si alpha hidroxi acid.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aura pe 10 Nov 2008, 09:54
    Fa bani pe net din publicitate

    Fa ceva BANI Te-ai gîndit cum ai putea să faci rost de bani fără să investeşti nici un leu? Soluţia e foarte simplă. Din publicitate. Sunt multe site-uri care plătesc să primească vizitatori şi acum e timpul să primeşti şi tu o parte din banii aceştia. Respectă paşii de mai jos şi vei avea venituri consistente: - copiază site-ul: http://bux.to/?r=aurallgp - în partea de sus a paginii dă click pe „register” şi completează toate căsuţele care apar acolo. La referrer scrii aurallgp (daca nu este deja scris); (tine minte userul si parola; de la un PC nu se poate loga decat o persoana); apoi te logezi; - apeşi pe Surf Ads şi dai click pe link-urile care apar acolo. Pe fiecare site astepti câte 30 secunde si vei primi 0,01$ (Done, bifa verde). Pe link-urile pe care le ai acolo poţi intra odata pe zi (dupa ce le-ai deschis si ti s-a inregistrat intrarea vor fi taiate cu o linie rosie); - exemplu: dai click 10 ads/zi = 0,10$ * 100 referrals dau click 10 ads/zi = 10$. Castigul tau pe saptamana = 70$ si pe luna = 350-400$; in My Stats vezi cati bani ai strans. - cel mai important este cum intri in posesia banilor. In momentul in care ai 10$ poti face retrageri prin Alertpay alegand suma ce doresti sa o scoti. Bani vin in 30 zile lucratoare pe card Visa sau depozit bancar in functie de cum vrei. - important este sa fi constant si sa intri in fiecare zi pe Surf Ads pentru a deschide site-urile de acolo. Sa nu crezi ca te vei imbogatii peste noapte ! Succes!!

    0
    0

  • MMARIANA pe 16 Oct 2008, 09:33
    email

    bine, nu se va repete

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod