Rateuri pe Instagram: 35 de oameni care nu țin cont de logică atunci când își editează fotografiile

Cultura selfie a schimbat extrem de mult percepția asupra frumuseții. Linia dintre ceea ce este real și fals sau ce este natural și artificial a devenit tot mai estompată.
Filtrele și aplicațiile de editare fac parte din viețile celor mai multe persoane care postează des fotografii pe rețelele de socializare.

Filtrele speciale pentru modificarea trăsăturilor feței, a culorii pielii, ochilor sau părului, care pot șterge riduri și pot ridica pielea lăsată au făcut ca cele mai multe selfie-uri postate pe rețelele de socializare să fie puternic editate.

Rezultatele nu sunt întotdeauna frumoase, iar în prezent tot mai mulți influenceri sunt demascați, în adevăratul sens al cuvântului.
Fotografiile surprinse de altcineva sau postate de o altă persoană pe rețelele de socializare sunt de nerecunoscut în comparație cu aceleași imagini, dar editate, postate de unii useri.

Citește și: Demi Lovato regretă că a folosit filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Am realizat cât sunt de periculoase”


Iar unii oameni pur și simplu nu știu când să se oprească și împing extrem de mult limita falsității. De fapt, nici nu mai țin cont de logică, astfel că putem găsi pe Instagram persoane care au picioare ce par interminabile, forme ale corpului care nici măcar nu ar fi compatibile cu viața sau editarea atât de puternică încât se șterg pur și simplu părți ale feței.

Userii de pe Reddit, din grupul r/InstagramReality, și-au făcut misiunea de a strânge cele mai bizare fotografii editate de pe Instagram, iar colecția lor este amuzantă, dar în același timp șocantă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod