Horoscopul dragostei pentru luna august. Ce zodie se va îndrăgosti la prima vedere?

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Jumătate din an a trecut deja. Totuși, mai ai multe rezoluții de care trebuie să te ocupi. Dar, ești dispus/ă să profiți din plin de timpul rămas.

Astfel, luna aceasta plăcerea va prelua viața ta amoroasă. Relațiile de calitate sunt aproape la fel de importante ca respirația, au devenit hrană pentru sufletul tău. Știi că universul are încă multe de oferit, indiferent de vârsta ta.

Dacă ești singur/ă, va fi dragostea la prima vedere. Cu siguranță poți profita de asta pentru a avea o relație așa cum îți dorești.

În ceea ce privește familia, îți vei păstra calmul. Îți vei asuma resposabilitățile și, pe cât de neplăcut va fi, vei spune lucrurilor pe nume atunci când va fi cazul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Devii capabil/ă să aduci armonia atât în relația ta, cât și în a rudelor tale. Vrei ca liniștea să domnească în jurul tău, făcând eforturi mari pentru ca acest lucru să se întâmple.

Vei avea un comportament care va fi la fel de realist pe cât de rezonabil. Personalitatea ta va fi impregnată de înțelepciune și obiectivitate și vei continua să uzi semințele pe care le-ai semănat recent.

Dacă ești singur/ă, te vei întreba cum să cunoști oameni noi. Dacă Cupidon nu te găsește, va trebui să ieși să îl cauți, nu crezi?

Practic, luna august va fi destul de distractivă și intensă și vei putea scrie capitole frumoase în cartea ta de dragoste. Și, amintește-ți că cei care persistă, câștigă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele prezic că vei alege să faci tot ce îți stă în putință pentru a menține o atmosferă armonioasă. Nu vei funcționa bine nici tu, nici relația ta atunci când vine vorba de dramă.

De fapt, vei evita reproșurile în căutarea unei conversații calme pentru a ajunge la înțelegeri cu partenerul de viață. Vrei doar să trăiești o perioadă frumoasă în care să predomine dragostea și respectul. La început, partenerul tău va fi rigid, dar pe parcurs totul va deveni mai ușor.

Dacă ești singur/ă, astrele prevăd că una dintre prieteniile tale se poate transforma în ceva mai mult de atât. Va apărea în mod natural, cu o energie bună. Vei începe să vezi cu alți ochi o anumită persoană și vei deveni agitat/ă de fiecare dată când se va apropia de tine. 

Citește și: Cum să-i atragi atenția, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La un moment dat luna aceasta, te vei simți epuizat/ă pe plan sentimental. Ai obosit să simți că ești singura/ul care trage pentru relația ta. Ai nevoie de schimbare urgent.

Din fericire, această schimbare înseamnă evoluție. Vei găsi cuvintele potrivite pentru a discuta cu partenerul/a de viață. Chiar dacă va fi reticent/ă la început, apoi te va urma orbește.

Dacă ești singur/ă, ai libertatea de a face orice, în special de a călători unde vrei tu. Cauți pe cineva interesant, așa că nu te vei mulțumi cu oricine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera va fi una de război luna aceasta în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă până acum ai încercat să nu faci mare caz din unele atitudini sau acțiuni ale partenerului/ei de viață, luna aceasta te vei certa până te vor auzi toți vecinii. Nu vei închide ochii la nimic, deoarece ai obosit să fii mereu omul bun.

Nu înseamnă că te vei lega de orice pentru a te certa și lupta. Vei dori pur și simplu să scapi de poverile pe care le porți pe umeri de mult timp, astfel încât să ai mai mult timp pentru tine.

Dacă ești singur/ă, te vei simți foarte bine fără un/o partener/ă. Îți prețuiești libertatea și nu ești dispus/ă să renunți la ea pentru oricine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lasă-te purtat/ă de iubire luna aceasta. Orice situație s-ar putea transforma într-o scenă romantică de film. Ai capacitatea de a oferi și primi dragoste și știi să elimini tensiunile din cuplu cu atingeri subtile de umor.

Partenerul/a de viață vrea să îi acorzi puțin mai multă atenție și vei fi încântat/ă să o faci. Amândoi aveți o viață plină, dar veți reuși să vă faceți timp unul pentru celălalt. Nu uita să-ți joci cărțile de seducție pentru a-ți condimenta relația.

Dacă ești singur/ă, te vei simți în centrul atenției. Cineva încearcă subtil să te seducă, dar își ascunde sentimentele într-o aură de prietenie. Va trebui să citești printre rânduri pentru a-i descifra adevăratele intenții.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile nu vor merge așa cum te așteptai luna aceasta. Te vei simți nesigur/ă și vei acționa în consecință. Din cauza stării tale proaste, conflictele cu partenerul/a de viață vor fi destul de frecvente.

Cu toate acestea, spre mijlocul lunii, situația va începe să se îmbunătățească. Vei găsi o modalitate de a-ți depăși fricile și barierele în dragoste. Influențele astrale din semnul tău te vor ajuta să construiești relația pe care ți-o dorești.

Dacă ești singur/ă, vei avea o mulțime de oportunități. Succesul tău în dragoste depinde de modul în care te comporți. O față prietenoasă va fi cheia pentru a atrage oameni interesanți. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna august va fi liniștită în ceea ce privește dragostea. Dar, nu te poți relaxa, deoarece ai multe de spus și dovedit. Vei fi mai atent/ă la nivel emoțional.

Astrele îți recomandă să te odihnești, să iei o pauză și să îți găsești liniștea sufletească. Există multe aspecte care trebuie îmbunătățite, dar nu este acum momentul potrivit să te ocupi de ele.

Dacă ești singur/ă, nu căuta cu disperare pe cineva cu care să îți împarți viața. Mai presus de orice, e important să fii fericit/ă, chiar dacă asta înseamnă să nu ai pe nimeni alături de tine deocamdată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Predicția ta pentru luna august dezvăluie că vei fi foarte seducător/oare. Aceste lucru se va vedea în special în prima săptămână a lunii. Cu toate acestea, va trebui să ai mai multă încredere în cei din jur.

Acest lucru înseamnă că ai putea fi suspicios/oasă față de partenerul/a de viață. Și, din cauza acestei atitudini ai putea strica buna relație dintre voi doi. Din fericire, aceste sentimente negative se vor estompa odată cu trecerea timpului.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în dragoste. Astrele prezic că poți cuceri multe inimi luna aceasta. De asemenea, te vei îndrăgosti de cineva care va apărea în mod neașteptat în viața ta. Fii gata să te lași purtat/ă de val dacă vrei să te bucuri de experiență.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Așteaptă-te la multe luna aceasta, multe schimbări se vor produce acum în viața ta amoroasă.

Ai tendința de a fi foarte nerăbdător/oare cu schimbările, dar totul vine atunci când trebuie să vină.

Predicția astrelor nu este una negativă. Este doar un avertisment pentru tine să fii pregătit/ă să faci față schimbărilor care vor urma.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Va trebui să faci față mai mult provocări în această lună. Pe de altă parte, va trebui să ajungi la o înțelegere cu partenerul/a de viață.

Influențele astrale promit îmbunătățiri, dar doar dacă descoperi unde greșești. Vei avea zile mai bune spre a doua jumătate a lunii. Vei fi mai deschis/ă și mai dispus/ă să te distrezi împreună cu persoana iubită. Mai concret, vei accepta sugestii îndrăznețe.

Dacă ești singur/ă, luna august va fi una favorabilă pentru tine. Poveștile amoroase par să revină la viață. Te vei bucura de o mulțime de activități sociale și, odată cu acestea, de noi oportunități de dragoste. Iubirea e chiar după colț!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți vei lăsa copilul din tine să preia frâiele din când în când luna aceasta și te vei umple de speranță când vei primi chiar și cele mai mici dovezi de afecțiune. Vei avea tendința de a fi mai sensibil/ă și vei fi încântat/ă peste măsură atunci când partenerul/a de viață te complimentează.

Dacă ești singur/ă, inima ta va fi împărțită între doi oameni: unul dn trecutul tău, altul pe care l-ai cunoscut recent. Este posibilă o împăcare după o despărțire, dar va trebui să evaluezi cu atenție dacă merită cu adevărat reluarea acelei povești amoroase care te-a făcut să suferi atât de mult. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod