Produsul ieftin pe care Meghan Markle îl are mereu în geantă. Tratează acneea și combate ciupiturile de insecte

Produsul ieftin pe care Meghan Markle îl are mereu în geantă. Tratează acneea și combate ciupiturile de insecte

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Odată cu zilele călduroase de vară și având din nou posibilitatea de a călători, sigur îți faci tot mai des planuri să ieși din casă.
Chiar și pentru micile excursii din jurul orașului tău trebuie să fii cât mai bine pregătită și să ai un bagaj bine pus la punct. Iar dacă vrei produse multifuncționale, de mici dimensiuni, atunci ar trebui să îi urmezi exemplul lui Meghan Markle.

Ducesa de Sussex are întotdeauna în geantă un adevărat ingredient minune, de care nu se desparte niciodată. Este vorba despre uleiul din arbore de ceai, un ulei esențial cu proprietăți multiple, care poate trata acneea, iritațiile, ciupiturile de insecte sau rănile superficiale.
Și costă aproximativ 10 lei!

Într-un interviu din 2014 pentru revista Allure, fostul star din serialul „Suits” a dezvăluit că are mereu în geantă o sticluță de ulei din arbore de ceai și că nu pleacă nicăieri fără aceste remediu natural cu efecte uimitoare. „Singurul lucru de care nu mă pot despărți atunci când călătoresc este sticluța cu ulei din arbore de ceai”, a declarat Meghan.

Nu este cel mai glamour lucru, dar dacă te tai, te mușcă un țânțar sau îți apare un coș, este un remediu pentru toate.
Este ieftin, suficient de mic să-l poți purta în geantă, iar eu îl iau cu mine peste tot
”, a mai spus Ducesa de Sussex.

În ciuda numelui său, uleiul esenţial din arbore de ceai nu are nimic în comun cu planta de ceai originară din Asia. Este extras din Melaleuca, o plantă nativă din Australia. A fost descoperită de occidentali în secolul 18, fiind folosită de mii de ani de către aborigeni pentru a vindeca rănile. 

În prezent este folosită pentru proprietăţile sale antibacteriene, aplicat local uleiul esenţial din arbore de ceai putând să distrugă bacterii, fungi, virusuri şi alte microorganisme.
De-a lungul anilor au fost efectuate studii care au demonstrat proprietăţile vindecătoare ale uleiului din arbore de ceai, iar acest ingredient natural a început să fie folosit tot mai mult în industria cosmetică. 

Nu doar că poate fi folosit ca dezinfectant pentru mici leziuni precum tăieturi superficiale, zgărieturi, găuri noi de cercei, dar noile studii au arătat că poate face mult mai multe de atât, inclusiv vindecarea ciupercii piciorului sau a altor infecţii fungice.
Este adăugat în şampoane şi tratamente pentru păr, ca remediu împotriva mătreţii.

Deşi este un produs natural, uleiul esenţial din arbore de ceai nu este absolut inofensiv. Poate cauza iritaţii în cazul persoanelor cu piele sensibilă. De asemenea, nu poate fi aplicat direct pe piele, nediluat, pe zone extinse. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod