Pregateste-te pentru intalnire

Fie ca esti casatorita sau ai un partener de putin timp, Sfantul Valentin este una dintre cele mai bune ocazii pentru a petrece o seara speciala alaturi de iubitul tau. Lasa copiii in grija bunicilor si ia-ti o zi libera de la servicu pentru ca trebuie sa intampini Ziua Indragostitilor asa cum se cuvine.
Fie ca esti casatorita sau ai un partener de putin timp, Sfantul Valentin este una dintre cele mai bune ocazii pentru a petrece o seara speciala alaturi de iubitul tau. Lasa copiii in grija bunicilor si ia-ti o zi libera de la servicu pentru ca trebuie sa intampini Ziua Indragostitilor asa cum se cuvine. Seduce-ti partenerul cu un machiaj impecabil, o tinuta speciala si o piele fina si aromata. Inspira-te din selectia noastra si alege cele mai bune produse de ingrijire.

Indiferent ce machiaj ai aplica, nu poti face sa dispara urmele timpului. Korres Natural Products are solutia pentru ca ochii tai sa fie mereu tineri. Alege si foloseste zilnic crema cu luminita-noptii. Este catifelata si fina si iti confera o senzatie de prospetime. Extractul de luminita noptii in combinatie cu vitamina C ajuta la sinteza colagenului si umple ridurile fine. In plus, crema stimuleaza microcirculatia sangelui si iti estompeaza si cearcanele. Unul dintre avantajele acestei creme sunt efectele rapide. Poti avea crema in schimbul sumei de 95.00 lei.

Pentru ca pielea sensibila are nevoie de confort, Garnier vine cu o solutie, punandu-ti la dispozitie trei produse special create pentru pielea sensibila: balsam calmant protector, lapte de corp si crema de maini. Balsamul calmant protector calmeaza iritatiile pielii, reduce reactivitatea pielii si se adreseaza pielii uscate si fragile. Balsamul nu contine parfum. Formula sa hipoalergenica si fara parfum contine alantoina pentru a calma iritatiile cauzate de uscarea pielii si ulei de palmier pentru a catifela si hrani pielea. Patrunde imediat in piele si actioneaza intens pentru a proteja epiderma. Textura sa cremoasa fara efect gras sau lipicios se aplica usor si patrunde instantaneu in piele. Il gasesti la pretul de 16,99 lei.

Laptele de corp de la Garnier calmeaza, hidrateaza si protejeaza pielea, continand migdale, unt de karite si vitamina E. Untul de karite, extractul de migdale si vitamina E fac ca pielea sensibila sa se calmeze si sa devina super catifelata. Pielea este intens hidratata si isi recapata confortul. Produsul are un pret recomandat de 12,99 lei.

Cum inca este iana si frig, foloseste o crema de maini protectoare de la Garnier care reduce roseata pielii, calmeaza si hraneste pielea. Crema se adreseaza pielii uscate si fragile. Formula sa este special creata pentru mainile sensibile. Alantoina calmeaza iritatiile, iar uleiul de palmier hraneste si ingrijeste pielea. O gasesti la pretul de 8,49 lei.

Pentru o piele fina, GIGI Cosmetic propune crema hidratanta Lotus Beauty. Crema hidratanta pentru ten normal pana la uscat este o crema de zi care confera pielii protectie, catifelare si nutritie. Textura bogata este usor de aplicat si se absoarbe repede. Printre ingredienti se numara extractul de lotus bogat in agenti hidratanti, extract de ceai alb pentru protectia pielii, vitaminele E si A pentru intarirea sistemului inter-celular si regenerarea celulelor, silicon si ulei de jojoba pentru a preveni pierderea umiditatii naturale. Textura reconfortanta este absorbita cu usurinta si lasa pielea relaxata si fara urme de grasime. Printre ingrediente se numara extract de lotus bogat in agenti hidratanti, extract de ceai alb pentru protectia pielii, hamammelis ca neutralizator de sebum cu efect calmant si vitamine pentru intarirea sistemului inter-celular. Te poti bucura de efectele acestei creme in schimbul sumei de 120,49 lei.

GIGI Cosmetic iti pune la dispozitie o crema nutritiva cu Aloe Vera, bogata in substante nutritive. Repara uscaciunea datorita lipsei de lipide, calmeaza toate tipurile de iritatii (soare, frig, arsuri, portiuni uscate), hidrateaza si conserva stratul protector al pielii. Poate fi folosita in fiecare zi, dimineata si seara. Costa 89,96 lei.

Cum nimic nu este mai inestetic decat celulita, combate-o eficient. GIGI Cosmetic iti propune un gel anticelulitic si pentru fermitate. Gelul este bazat pe un complex special si inovator de extract de plante ce confera fermitate pielii si lupta impotriva celulitei si a aspectului de coaja de portocal provocat de aceasta. Se foloseste local pe zonele cu probleme: coapse, fese, abdomen si brate. Efectele vor fi vizibile in foarte scurt timp deoarece produsul este foarte concentrat. Dupa folosire, pielea va deveni catifelata, ferma si elastica. O gasesti la pretul de 130,12 lei.

Nu ai timp sa iti ingrijesti parul? Trebuie sa il speli des si ti-ai dori sa ai de fiecare data inca 10 minute pentru aplicarea unei masti nutritive... Daca nu ai fi atat de ocupata... Garnier Fructis are solutia: noua gama inovatoare de masti nutritive instantanee. Masca Fondanta Instantanee Fructis poate fi folosita de fiecare data cand iti speli parul. Hranitoare ca o masca, dar rapida ca un balsam. In cateva secunde vei avea un par sanatos, matasos si stralucitor. De acum ai timp sa iti ingrijesti parul uscat de cate ori doresti. Dupa fiecare spalare, aplici masca nutritiva instantanee Fructis Repair&Shine. Clatesti imediat. Reparat, parul devine de 7 ori mai puternic si de 3 ori mai stralucitor. Partenerul tau va remarca cu siguranta atingerea de matase. Gasesti masca 11,99 lei

Wella Professional lanseaza un produs ce vine sa iti acopere parul de stralucire: SP Deep Reflect. Pentru o stralucire de diamant. SP Deep Reflect este un spray pentru stralucire fara aerosol. Un produs sofisticat, luxuriant, care ii ofera parului tau o finisare de diamant. Formula sa inovatoare cu nanoreflectori transforma lumina intr-o stralucire scanteietoare, iar combinatia de ingrediente active protejeaza parul contra razelor UV. Produsul se gaseste exclusiv in saloanele System Professional si are un pret recomandat de vanzare de 55 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod