Frumuseţea danturii vine din interior

Perfecţiunea unui zâmbet presupune atât o estetică dentară armonizată cu trăsăturile feţei, cât şi sănătatea dinţilor. Cu toţii ne dorim dinţi mai albi, zâmbet larg care să ne fie remarcat, însă de multe ori ajungem la medicul dentist cu infecţii care afectează din interior dintele.
Diferenta dintre un dinte salvat sau extras o face medicul specialist endodont. Perfectiunea unui zambet presupune atat o estetica dentara armonizata cu trasaturile fetei, cat si sanatatea dintilor. Cu totii ne dorim dinti mai albi, zambet larg care sa ne fie remarcat, insa de multe ori ajungem la medicul dentist cu infectii care afecteaza din interior dintele.

Rolul specialistului endodontic este sa ne redea sanatatea dintilor, dar mai ales sa ni-i salveze de la extractii. Terapia endodontica este esentiala pentru sanatatea orala pe termen lung a danturii.  

Ai dureri mari de dinti si abcese? Pacientul cu o pulpa infectata va resimti mare sensibilitate la temperaturi ridicate si scazute, chiar si la mestecat si  poate deveni o durere continua.
Fara tratament, infectia se va raspandi si dintele va deveni mobil, iar in cele din urma va cadea.

Ti-e frica de tratamentul de canal? Acum multumita tehnologiilor avansate si solutiilor “pain FREE” oferite de clinica DENT ESTET, te vei bucura de maximum de confort si nicio durere.  

Instrumentul indispensabil - microscopul

Profesorii Kim si Rubinstein arata intr-un studiu cum rata de succes a terapiei endodontice traditionale era de aproape 60%, in timp ce aceea afectuata cu ajutorul microscopului asigura un succes de peste 97%. Dupa ce au fost recunoscute avantajele de necontestat ale microscopului dentar, in 1998, Asociatia Americana de Stomatologie a instituit specializarea in lucrul cu microscopul pentru toate programele de specializare endodontica din USA.


Ca sa ai siguranta unui tratament stomatologic reusit, apeleaza la specialisti care au si utilizeaza microscopul dentar. Ca si pacienta, vei stii ca tratamentul tau va fi unul realizat cu succes! Clinica DENT ESTET se bucura de dotarea cu cel mai cunoscut si eficient microscop din lume, Zeiss.

Afla 4 avantaje majore ale microscopului!


1. Vizualizarea sporita semnificativ. Multumita amplificarii cu pana la 25 de ori a campului de tratament este posibila aplicarea unui tratament unic sau personalizat in functie de fiecare caz, avand o maxima eficienta datorita preciziei.

2. Calitate asigurata a tratamentului. Studii multiple au dovedit ca tehnicile de lucru asistate de microscop sunt evident superioare fata de cele traditionale.
“Datorita microscopului electronic, intreaga operativitate a tratamentului endodontic este optimizata, canalul dentar fiind vizibil integral uneori, iar noi ca si specialisti endodonti ne putem convinge fara dubiu daca acesta este curat sau nu. In acest fel, ii asiguram pacientului succesul tratamentului.”, spune Dr. Mihnea Constantin, medic dentist specialist endodont la DENT ESTET.

3. Confort dublu. Microscopul este special creat pentru a-i mentine medicului dentist o pozitie corecta si eficienta de lucru. In acelasi timp, pacientul se va bucura de usurinta realizarii terapiei  si confort maxim gratie conceptului “Pain FREE”.  

4. Economisire de timp si bani. Retratamentele se datoreaza in principal unei calitati scazute a manoperei efectuate si presupun de cele mai multe ori costuri mai mari de restaurare decat cel initial.


Avantajele utilizarii microscopului in furnizarea de servicii medicale de precizie vorbesc de la sine despre importanta acestei tehnologii pentru beneficiul final al pacientului. Daca doresti ca frumusetea dintilor tai se se pastreze in timp, fii atenta atunci cand alegi specialistul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dya pe 2 Iul 2012, 15:52
    de rasfoit..

    http://teste-scoala.ro/kwp/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod