MasterChef. Alex Cîrțu: "Mă interesează doar banii"

EXCLUSIV. Un fost participant la MasterChef, care împărţea camera din cantonament cu Petru Buiuca, marele câştigător al concursului, a afirmat că pentru el, în momentul de față, doar banii contează.
EXCLUSIV. Fostul participant la MasterChef, care împărţea camera din cantonament cu Petru Buiuca, marele câştigător al concursului, a afirmat că pentru el doar banii contează în momentul de față.

Alexandru Cîrţu s-a destăinuit unor apropiaţi, afirmând că nu doreşte să facă lucruri care îi plac sau să profeseze într-un domeniu pe care îl stăpâneşte, ci gândul îi zboară doar la bani. "Am două oferte în acest moment, de la două companii. Unii îmi oferă 1.000 de euro, ceilalţi 1.500 de euro.
E muncă de birou, dar sunt mulţi bani"
, le-a spus Alex prietenilor săi.

Întrebat dacă îi place munca de birou, "Profesorul", cum era poreclit de ceilalţi concurenţi de la MasterChef, a spus că nu este un job tocmai potrivit. "Nu contează dacă îmi place sau nu. Pentru mine, în acest moment, contează doar banii. Vreau să strâng bani pentru a-mi deschide o afacere. Am avut oferte şi de la restaurante, dar mă interesează doar partea materială", a conchis tânărul în vârstă de 24 de ani.
21 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 28 Nov 2012, 15:00
    omul stie ce vrea

    ce e atat de greu de crezut ca scopul scuza mijloacele. Orice face, face pt a obtine bani, omul are niste planuti. Bravo lui!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod