Dieta cu lamaie

Lamaile pot avea un efect extraordinar asupra dietei, ajutandu-ti organismul sa elimine kilogramele in plus, dar si toxinele care iti afecteaza sanatatea si frumusetea.

Gasesti mai jos un plan alimentar de sapte zile, care include si limonade sau salate cu lamaie, lamaia fiind "catalizatorul" dietei!

Primul pas al acestei diete este detoxifierea. Rezerva-ti o zi in care sa mananci numai alimente naturale, deloc procesate, fructe si legume proaspete, cereale, seminte, nuci etc.

Bea limonada neindulcita, la temperatura camerei, pentru a amplifica procesul de detoxifiere.



MAI MULT DESPRE: dieta, limonada, kilograme, lamaie
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elvira pe 19 Ian 2013, 08:21
    lamaia

    citesc cam tarziu comentariile,dar as vrea sa spun ca lamaia este benefica pentru sanatate.Dana spunea ca provoaca aciditate,dar dimpotriva,lamaia neutralizeaza acidul gastric.Eu am ulcer si lamaia nu mi-a provocat nici o neplacere.De cand consum lamaie n-am mai racit,am reusit sa slabesc si ma simt foarte bine. In plus,un pahar de apa cu lamaie baut cu o jumatate de ora inaintea fiecarei mese activeaza metabolismul,ajuta la detoxifiere

    0
    0

  • emilia pe 24 Feb 2012, 10:30
    lamiia

    am tinut dieta cu lamiie si este valabila doar atente!!!no se maninca dupa ora 18 si lichide multe ..succes!!!!!

    2
    0

  • lucretzia pe 30 Aug 2010, 14:28
    Dieta cu lamaie

    Eu am slabit anul trecut facand o cura de miere cu lamaie cand am avut o raceala puternica. Timp de o saptamana de 3 ori pe zi imi preparam o lingura de miere cu o lamaie. Ce-i drept ca n-am prea mancat decat supa de pui si un piure de cartofi foarte subtire timp de o saptamana cat am fost bolnava. Am slabit mult si acum asa am ramas. Din cand in cand mai pun o lingura de miere de pin cu lamaie daar nu pe stomacul gol. Lesina. Si sunt de acord ca daca pui lamaie in apa fierbinte e ca si cum n-ai lua nimic. Bine a zis cine a zis ca ei scriu pe-aici toate bazaconiile si noi trebuie sa avem un pic de bun simt sa discernem.

    0
    0

  • anca pe 30 Aug 2010, 08:28
    rezolvare simpla

    Incetati cu fortarile! Orice folositi in exces este nociv pentru corp. Am avut ocazia sa testez efectul lamaii in studentie, cand , de "fite" ne-am fixat fetele din camera ca la pranz si seara, sa ne strangem la o barfa , la un ceai -fiind cel mai ieftin! Ca sa aibe gust puneam multa lamaie si, da si zahar! In timp am observat ca am dat toate jos cateva kg. Deoarece altceva nu schimbasem si aveam oricum un stil haotic la mancare, fiind actrite cu repetitii prelungite, am stiut toate ca lamaia ne-a ajutat. Deci va poate ajuta, dar pe termen lung. Adaugati-o ca element normal in dieta voastra de zi cu zi. Inlocuiti sucul cu limonada sau ceai-cu multa lamaie.

    1
    0

  • mari pe 29 Aug 2010, 13:41
    lamaia

    E adevarat , lamaia face minuni ,am facut si eu astfel de dieta si a mers, dar nustiu cu inima cum se impaca lamaia....................

    0
    0

  • Vic pe 28 Aug 2010, 01:19
    ...

    Cu atatea lamai dai faliment. Kg e 8.50 ron (85000 lei / kg). Miscare fetelor si se rezolva problema kg-lor. Eu urc pe scari in fiecare zi. O zi buna tuturor.

    0
    0

  • OANA pe 27 Aug 2010, 22:56
    dieta cu lamiie

    Pe stomacul gol e o crima sa recomanzi lamiie! In schimb, intre mese, apa cu lamiie e gustoasa, potoleste setea, da energie si, evident, vit.C. Deci, fetelor, intre mese-apa cu lamiie, fiecare in concentratia pe care o suporta. In alta ordine de idei, NU in apa fierbinte pt ca se pierd majoritatea proprietatilor. sanatate!

    0
    0

  • dana pe 27 Aug 2010, 11:29
    LAMAIA

    Rteta e buna ,dar pt cei care nu au probleme cu stomacul .LImonada trebuie bauta dim .la prima ora pe stomacul gol calda si serara dupa ora 22.o lamaie la cana atat. Timp de o luna. dupa aceea , numai dim o cana timp indelungat . o sa va piara pofta de mancare intre mese. in 6 luni am slabit 12 kg. si de 2 ani ma mentin .beau cand si cand limonada. Aveti mare grija la sare ,cat mai pitina.

    0
    0

  • dana pe 27 Aug 2010, 07:59
    Dieta cu lamaie

    Aceasta dieta este extrem de agresiva pentru stomac. Provoaca aciditate. Dezechilibreaza PH-ul. Nu va sfatuiesc sa va agresati stomacul si sa va dezechilibrati cu o astfel de dieta. Nici nu va dati seama ce inseamna un dezechilibru de genul asta pentru sanatatea voastra. Poate ca nu vedeti imediat. Dupa un timp o sa constatati ca aveti arsuri la stomac de dis-de-dimineata si va trebuie sa luati medicamente care sa va echilibreze. Si nu sunt deloc ieftine. Si nu e deloc placut sa stai cocosat dimineata din cauza durerilor si arsurilor stomacale. Si...ganditi-va de 10 ori inainte de a lua de bun tot ce cititi pe net. Treaba lor e sa scrie, treaba noastra e sa discernem si sa nu ne aruncam asa sa luam de bun tot. Ganditi-va la sanatatea voastra inainte de a va gandi cum sa slabiti cateva kilograme. Ganditi-va la pretul pe care-l patiti.

    0
    0

  • lore pe 27 Aug 2010, 03:37
    dieta falsa

    am tinut aceasta dieta te acresti degeaba nu e adevarata

    0
    1

  • mira pe 27 Aug 2010, 02:57
    hmmm

    cam aiurea scris articolul. o insiruire de meniuri, probabil bune pentru o dieta, dar fara semne de punctuatie nu "suna" deloc bine. o sa il "aranjez" ca sa pot folosi sfatul. mai multa atentie cred, ar fi bine venita, daca nu din respect fata de cititor, macar... self respect.

    0
    0

  • Roxana pe 27 Aug 2010, 02:10
    dieta

    Salut! Din punct de vedere al lizibilitatii este foarte prost structurat, in ideea in care nu ai folosit niciun semn de punctuatie.

    1
    0

  • camelia pe 26 Aug 2010, 23:03
    lamaie

    foarte bun articolu! imaginile atasate pentru a ilustra continutul sunt extraordinare! dieta propusa este light si consistenta! felicitari pentru articol:*

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod