Celulita mea: Tratament revoluţionar 3D care te scapă de grăsime

Celulita este o problemă care afectează majoritatea femeilor şi care, în afara aspectului neplăcut al pielii, conduce şi la probleme de încredere în sine. Sfaturile pentru tratarea celulitei recomandă cele mai diferite metode.
Celulita este o problemă care afectează majoritatea femeilor şi care, în afara aspectului neplăcut al pielii, conduce şi la probleme de încredere în sine. Sfaturile pentru tratarea celulitei recomandă cele mai diferite metode, de la consumul de lichide la renunţarea la grăsimi şi dulciuri. Acum, însă, specialiştii recomandă, în premieră, o viziune tridimensională asupra tratării celulitei.  

Programul complet de remodelare include 3 paşi: desfacerea pereţilor fibroşi prin subincizie, remodelarea grăsimii cu unde de şoc şi reducerea laxităţii cutanate cu ajutorul radiofrecvenţei!

Cum apare celulita

Sub piele, grăsimea este grupată în săculeţi, separaţi între ei prin pereţi fibroşi care se leagă perpendicular de piele, de straturile profunde ale pachetului adipos şi de muşchi. Astfel, orice modificare de volum a acestor pacheţele de grăsime produce tracţiunea pielii şi favorizează reliefarea, generând aspectul de coajă de portocală.

Tratarea tridimensională împlică un program complet de remodelare a zonelor cu celulită. Tratamentul este eficient deoarece se adresează tuturor defectelor cutanate: piele flască, pereţi fibroşi şi mărirea volumului adipocitelor.

Tratarea tridimensională cuprinde:

-    desfacerea pereţilor fibroşi prin subincizie
-    remodelarea grăsimii cu unde de şoc  
-    reducerea laxităţii cutanate cu ajutorul radiofrecvenţei.

Programul cuprinde mai multe şedinţe atât prin procedură chirurgicală cât şi cu laser.

“Aparatul de radiofrecvenţă Alma Accent reduce aspectul de piele laxă prin care celulita devine vizibilă la suprafaţa pielii. Ţesutul cutanat se contractă ca un adevărat corset natural reducând efectul de celulită. Se face o şedinţă la 10 zile, iar efectele pot fi observate după minimum 3 şedinţe de tratament” afirmă doamna doctor Mihaela Leventer, fondator DermaStyle.
 
Tratamentul cu unde de şoc remodelează volumul adipos şi constă în 2-3 şedinţe pe săptămână, complet nedureroase.

Corecţia chirurgicală se adresează zonelor limitate de celulită unde poate face “liposhifting” (netezirea pachetului adipos fără extragere) sau operaţia de subincizie, prin care sunt secţionate de sub piele fasciculele fibroase care produc efectul de coajă de portocală cu ajutorul unui ac.

Procedura chirurgicală necesită anestezie locală, iar pacienta va pleca acasă după câteva ore purtând un corset menit să ajute la o cicatrizare frumoasă. Procedura se face mai ales pe zona fesieră şi necesită o perioadă de vindecare de câteva săptămâni.

Click aici pentru mai multe detalii despre acest tratament tridimensional!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod