Ziua Îndrăgostiţilor: 3 trucuri de la stilişti pentru un machiaj strălucitor

Primăvara lui 2012 se anunţă a fi un sezon plin de culoare şi strălucire. Fie că vorbim de roşu coral, frumoasa coadă de cal franţuzească, umbrele ochilor sau tonuri de culoare plasate oriunde, toate se regăsesc în colecţiile designerilor şi make-up artiştilor.
Primăvara lui 2012 se anunţă a fi un sezon plin de culoare şi strălucire. Fie că vorbim de roşu coral, frumoasa coadă de cal franţuzească, umbrele ochilor sau tonuri de culoare plasate oriunde, toate se regăsesc în colecţiile designerilor şi make-up artiştilor.

Chiar înainte să apară primul ghiocel, poţi experimenta tendinţele primăverii de Sf. Valentin. Conform legendei, Sf. Valentin dăruia flori îndrăgostiţilor din grădina lui, astfel că în zilele noastre el este considerat patronul protector al îndrăgostiţilor.


Pe 14 februarie, ziua în care se celebrează Valentine’s Day la americani şi de câţiva ani, chiar şi în România, este o ocazie foarte bună să-ţi surprinzi partenerul cu un look strălucitor. Specialiştii Beauty Sense vin chiar la tine acasă pentru a-ţi da cele mai bune sfaturi în machiaj.

Iată câteva idei pentru care poţi opta de Valentine’s Day, oferite de specialiştii Beauty Sense:


1. Machiaj delicat


Folosind un fard alb mat pentru ochi, aplicat de la pleoape până la arcadă şi un rimel negru pentru gene puteţi crea o strălucire aparte a chipului; în plus, pe obraz puteţi opta pentru un fard de culoarea caisei, în mijlocul căruia aplicaţi un praf de roz pentru a crea o strălucire de lumânare aprinsă.
Ca finisaj final, luciul de buze cu particule aurii va crea o strălucire orbitoare.

2. Machiaj senzual


Roşul se reinventează în acest sezon, dovedind că există multe modalităţi de a purta această culoare. Specialiştii salonului de înfrumuseţare Beauty Sense, au realizat o schimbare de look, în care au folosit nuanţe de roşu pentru buze şi un fard de pleoape maroniu spre negru pentru contrast.
Puteţi purta acest machiaj dacă îi pregătiţi o cină romantică partenerului, chiar la voi acasă.

3. Machiaj fresh

Nu există înlocuitor pentru esenţialul dermatograf negru, dar dacă adăugaţi o linie aurie de la un capăt la altul al pleoapei veţi da o altă perspectivă asupra machiajului. Puteţi combina cu un ruj coral sau de culoarea portocalei şi cu un fard de obraz de culoarea caisei, creând astfel un look fresh, primăvăratic.

Specialiştii Beauty Sense îţi stau la dispoziţie cu cele mai bune sfaturi în ce priveşte realizarea unui machiaj profesionist.
Beauty Sense este un salon de înfrumuseţare exclusiv la domiciliul clientei şi oferă servicii profesionale de înfrumuseţare, precum: coafură, epilat, machiaj, manichiură şi pedichiură.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 13 Feb 2012, 10:53
    pentru o seara speciala...

    Da, intotdeauna este bine sa ramai naturala, iar barbatii apreciaza un look natural de mii de ori mai mult decat un machiaj strident. Dar si pentru el, ai ceva de furca. Poti incerca, macar de ziua indragostitilor, un machiaj profesionist... meritam si noi din cand in cand un rasfat! ;) http://www.cadouriperfecte.ro/pachete-de-infrumusetare/151-pachete-machiaj-de-seara-voucher-cadou.html

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod