Ce trebuie si ce nu trebuie sa faci in vara asta

Chiar daca la prima vedere, totul pare foarte simplu, exista lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vine sezonul cald.
Chiar daca la prima vedere, totul pare foarte simplu, exista lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vine sezonul cald. Atunci cand vine vorba despre frumusete si moda, exista aspecte pe care trebuie sa le respecti, si aspecte de care trebuie sa uiti pana la sosirea sezonului rece. Haide sa vedem care sunt si unele si altele...

O piesa turcoaz este obligatorie


Este cea mai potrivita nuanta fie ca vorbim de haine, accesorii sau produse cosmetice. Potrivita si ziua si noaptea, o urma de turcoaz te va ajuta sa te "asortezi" perfect cu sezonul cald. Incearca o rochie sau o bluza, daca vine vorba despre piese vestimentare, un creion dermatograf, sau un fard, daca vorbim de make-up. In acest fel prospetimea "isi va face loc" in look-ul tau.

Nu uita de crema cu protectie solara


Este obligatorie fie ca mergi la plaja, fie ca esti intr-o zi obisnuita. Multe femei isi achizitioneaza o astfel de crema, numai atunci cand merg la plaja, este esential insa sa o avem in vedere toata vara.
In sezonul cald pielea este mai expusa ca oricand la ultraviolete, de aceea este bine ca de fiecare data cand iesim prin soare sa folosim o crema cu protectie solara. Asa cum ochelarii de soare si, mai nou, palariile, sunt accesorii obligatorii vara, acelasi lucru trebuie sa se intample si cu crema.

Pielea stralucitoare este un must-have...


Vara este esential ca in trusa de ingrijire personala pe care o ai sa existe un ulei sau o crema de corp cu efect iluminator. In bataia soarelui, o piele tratata astfel, va arata senzational. Te asigur ca picioarele tale vor face senzatie, ca si decolteul sau mainile. Cei din jurul tau isi vor da seama cat de mult te pretuiesti.

Nu petrece foarte mult timp in fata unei oglinzi


Este mult prea frumos afara, iar tu vei pierde acest lucru, daca alegi sa-ti petreci timpul in oglinda. Uita de produsele de machiaj pe care le folosesti iarna si apeleaza in schimb la cele soft, cele usor de purtat, cele care te fac sa te simti bine, confortabil.

Parfumul floral este cea mai buna alegere


Asa cum spuneam si mai sus, vara este esential "sa purtam" esente soft, din toate punctele de vedere. In aceasta categorie intra si parfumul, care trebuie sa fie unul floral, usor, placut, racoritor.
Aromele citrice, cele de iasomie sau de bujor.

Nu uita de mascara


Machiajul de vara inseamna putin fard, dar suficient mascara. La acest produs nu trebuie sa faci rabat in sezonul cald, pentru ca este singurul care-ti pune in evidenta, atat de bine, ochii, si iti da expresivitate. Nu-ti fie teama ca ar putea sa-ti creeze surprize neplacute daca mergi la piscina, pentru ca asa cum stii exista varianta rezistenta la apa. Deci, make-up artistii pledeaza pentru mascara.

Nu uita de luciul de buze stralucitor


Si acesta este foarte potrivit in sezonul cald, pentru ca-ti va lumina intreaga fata. Incearca un roze, un rosu nu foarte puternic sau unul culoarea coralilor. Nuante soft, perfecte pentru tenul tau, mai ales daca esti bronzata.

Uita de crema hidratanta pe care o folosesti iarna


Este destul de "grea" si nu va face altceva decat sa-ti astupe porii care numai de acest lucru nu au nevoie vara. Daca nu respecti acest sfat, vei constata ca acneea isi va face simtita prezenta imediat.
Inlocuieste-o, asadar, cu o crema light, care-ti va asigura hidratarea de care ai nevoie, dar care nu-ti va incarca inutil porii.

Asadar, la final, haide sa facem un necesar al produselor si culorilor pe care trebuie sa te bazezi in aceasta vara... Piesa turcoaz, ulei sau crema stracitoare, parfumul soft, mascara, gloss stralucitor si o crema hidratanta usoara. A, si nu uita... Nu petrece foarte mult timp in oglinda...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod