Câştigă un zâmbet de 8000EURO ! DENT ESTET te provoacă la concurs!

Ştii deja cât de mare este puterea unui zâmbet frumos, cât de important este să ai o dantură impecabilă nu doar pentru a arăta bine, dar şi pentru a fi mai încrezătoare în propriile forţe. Mai mult...
Ştii deja cât de mare este puterea unui zâmbet frumos, cât de important este să ai o dantură impecabilă nu doar pentru a arăta bine, dar şi pentru a fi mai încrezătoare în propriile forţe.  
 
Însă ştii cum poţi obţine acel zâmbet de Hollywood?  
 
Ştii că şi în ţara noastră există specialişti în estetică dentară care prin tehnici moderne de tratament şi folosind elemente din zonă de beauty îţi pot crea un zâmbet atrăgător, în deplină armonie cu întreagă ta imagine?  
 
La DENT ESTET visul de a avea un zâmbet de invidiat devine realitate! Iar acum ai şansa de a-ţi crea noua imagine fără a fi nevoită să apelezi la propriul buget.

 
DENT ESTET vine încă o dată în întâmpinarea dorinţelor tale şi lansează un concurs inedit: "Câştigă un zâmbet de 8 000 EURO!" Dacă visezi să ai o dantură perfectă, participă la concurs şi câştigă:
                                                                                       

Un smilemakeover în valoare de 8000 de euro !

 
Urmăreşte concursul aici şi profită de şansa unică de a-ţi transforma zâmbetul prin cele mai populare proceduri de îmbunătăţire a imaginii:
 
LUMINEERS (faţete dentare)
 Sunt preferatele specialiştilor în estetică dentară din întreagă lume datorită faptului că nu necesită şlefuirea dintelui. Fiind realizate în străinătate la standarde înalte de calitate şi aplicate pe suprafaţa dinţilor de către dr.
Ionela Dumitru
- specialistul DENT ESTET care a introdus Lumineers în Romania- ele au garanţie pe viaţă!  
 
Aparatul dentar INCOGNITO
Este invizibil din exterior, poate fi purtat la orice vârstă, iar rezultatele sale uimitoare se văd imediat!
 
Albirea dentară ZOOM
Poţi avea un zâmbet strălucitor, în doar 60 de minute fără ca smalţul dinţilor să fie afectat!
 
Remodelarea buzelor
Iar în final, pentru că transformarea să fie completă, poţi beneficia de un tratament de remodelare a buzelor menit să elimine ridurile inestetice din jurul gurii şi să definească buzele.
 
 
Pentru a afla de la un specialist ce procedură este potrivită zâmbetului tău, programează-te!
 
Îţi vei dori să dedici două minute unei imagini de invidiat pentru o viaţă întreagă
Concursul se va desfăşura în perioada 10 noiembrie - 10 decembrie 2010 pe site-ul dentestet.com
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • preda valeria nicoleta pe 28 Ian 2011, 12:25
    ajutati-ma

    de 7 ani ma confrunt cu dantura si nu am posibilitatea sa mi-o fac.am toata dantura de sus sparta jos mi se sparg pe rand si trb sa fiu oprerata urgent.nu am posibilitate si ma costa peste 40 milioane dantura ajutatima

    0
    0

  • cris2904 pe 13 Dec 2010, 12:14
    concurs

    cine a castigat concursul dent estet?

    0
    0

  • bebe74 pe 7 Dec 2010, 11:23
    Saptamana 4: Viata ta va fi diferita in urma concursului… Cum ti-o imaginezi?

    As fii mai sigura pe mine prin eliminarea acestui mare complex al meu, mai zambitoare, mai fericita alaturi de cei dragi si cu siguranta voi pastra la loc de cinste prima poza cu zambetul pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Sper din tot sufletul sa fiu eu fericita castigatoare!

    0
    0

  • Diana pe 6 Dec 2010, 21:48
    Saptamana 4: Viata ta va fi diferita in urma concursului… Cum ti-o imaginezi?

    In urma concursului viata mea s-ar schimba radical . As fi mai zambitoare, mai optimista , mai fericita , m-as integra mai bine societate...As fi EU cu un zambet castigat..:)

    0
    0

  • oana440 pe 6 Dec 2010, 12:27
    Viata ta va fii diferita in urma concursului...Cum ti-o imaginezi?

    In primul rand,cred ca o sa se imbunatateasca relatiile la locul meu de munca,deoarece lucrez intr-un domeniu in care imaginea este foarte importanta.Cred ca as avea parte de numeroase beneficii. Nu as mai fii asa timida cu persoanele din jurul meu si m-ar ajuta sa am in sfarsit fotografii cu mine zambind(nu am niciuna).. Cred ca viata mea s-ar schimba complet.

    0
    0

  • Alina pe 5 Dec 2010, 23:45
    Viata ta va fi diferita in urma concursului...Cum ti-o imaginezi?

    Sunt studenta in Bucuresti....si intr-o lume in care buna dispozitie si increderea in sine se masoara in zambetul afisat, vechiul complex al danturii s-a transformat in ceva de speriat. Viata mea s-ar schimba la 180 grade si nu doar a mea. Cu o incredere pe care n-am avut-o inainte voi fi mai sigura ca e nevoie de o singura persoana sa schimbe ceva in lumea asta...asa ca sper ca voi sa o schimbati pe a mea pentru a putea si eu la randul meu sa fac o schimbare.

    0
    0

  • Carolina Moise pe 2 Dec 2010, 21:51
    Viata ta va fi diferita in urma concursului...Cum ti-o imaginezi?

    In primul rand voi avea mai multa incredere in mine,toate inhibitiile vor disparea,cred ca voi zambi mereu si ma voi simti ca o vedeta.Sper din tot sufletul sa fiu eu castigatoarea!

    0
    0

  • Laura pe 2 Dec 2010, 15:08
    "Viata ta va fi diferita in urma concursului… Cum ti-o imaginezi?"

    In primul rand mai echilibrata prin eliminarea celui mai mare complex al meu.In al doilea rand mai activa, implicandu-ma in cat mai multe activitati si proiecte, iar in al treilea rand mai plina de oameni (cunostinte,prieteni,simpatii), nivelul socializarii crescand fulminant.

    0
    0

  • Mihai Diana pe 1 Dec 2010, 12:05
    Saptamana 3 - Pe tine ce te-a determinat sa iti doresti o transformare a zambetului?

    Lipsa de incredere in mine , in atitudinea mea , dar si dorinta de a putea ZAMBI cu adevarat , de a rade fara ezitare , fara teama m-a determinat sa-mi doresc o transformare a zambetului.

    0
    0

  • Alina pe 29 Nov 2010, 22:49
    LUMINEERS

    Ce m-a determinat sa imi doresc o transformare a zambetului? Faptul ca nu inseamna doar o transformare superficiala a danturii, ci pentru ca inseamna o transformare a mea, a viziunii asupra mea, a increderii in mine si implicit in ceilalti.

    0
    0

  • Laura pe 26 Nov 2010, 23:36
    etapa3

    Ceea ce m-a determinat sa imi doresc o transformare a zambetului meu este dorinta de a scapa de complexul meu: o dantura cu probleme, ce imi genereaza atat probleme estetice, de relationare cu cei din jur, cat si de sanatate in general....ma deprima.

    0
    0

  • bebe74 pe 25 Nov 2010, 11:40
    etapa 3

    Ceea ce ma determina sa imi doresc o transformare a zambetului meu este faptul ca nu mai vreau sa ma simt prost atunci cand cei din jurul meu rad fara nicio problema, iar eu nu fac altceva decat sa schitez un zambet formal. Este foarte stresant sa ai o dantura cu probleme. Vreau sa imi recapat increderea in mine si sa ma simt bine in pielea mea.

    0
    0

  • oana440 pe 25 Nov 2010, 00:53
    etapa 3

    Ceea ce m-a determinat sa imi doresc o transformare a zambetului meu este faptul ca imi doresc sa am mai multa incredere in mine,imi doresc un zambet ca al vedeteler si sunt sigura ca mai sunt si foarte multe alte beneficii ale unui zambet sanatos care ne afecteaza direct sau indirect.

    0
    0

  • oana440 pe 25 Nov 2010, 00:53
    etapa 3

    Ceea ce m-a determinat sa imi doresc o transformare a zambetului meu este faptul ca imi doresc sa am mai multa incredere in mine,imi doresc un zambet ca al vedeteler si sunt sigura ca mai sunt si foarte multe alte beneficii ale unui zambet sanatos care ne afecteaza direct sau indirect.

    0
    0

  • Roxana pe 24 Nov 2010, 08:16
    How amazing is INCOGNITO? 4 motive pentru care consider ca ma poate ajuta acest aparat dentar sa imi schimb viata!

    In primul rand acest aparat ma poate ajuta sa zambesc fara probleme si fara disconfortul pe care mi l-ar creea un aparat dentar obisnuit. Totodata, succesul pe plan personal si profesional vor veni mult mai usor, iar increderea de sine si siguranta in fortele proprii se vor imbunatati considerabil, fara ca cei din jur sa-mi observe secretul. Dantura este cartea de vizita a fiecaruia dintre noi si sunt convinsa ca o dantura impecabila ma poate ajuta sa reusesc in tot ceea ce imi doresc sa fac. 3. Efectele acestui aparat vor fi vizibile intr-un timp foarte scurt.

    0
    0

  • Alina pe 23 Nov 2010, 20:22
    INCOGNITO

    Stim cu totii ca inseamna ceva anonim. necunoscut, ceva ce nu se vede...imi "permit" de aceasta data sa nu va cred pe cuvant decat atunci cand voi (sper) imi veti oferi sansa de a-l testa. Am obosit sa explic celor din jur ca rad cu gura inchisa pentru ca mi-e rusine de dantura mea.De ce l-as vrea? 4 motive sunt prea putine, dar voi incerca totusi sa le sintetiz. E atat de greu sa vezi pe altii cum rad "pana la urechi", ei exprima: 1. incredere ca zambetul lor aduce un zambet si celorlalti 2.frumusete, e uimitor sa admiri gropitele si ridurile de expresie pe care eu nu am apucat sa le fac din cauza ca mi-e rusine sa rad 3.sanatate...mai nou, dintii perfecti sunt un etalon de sanatate 4.e mai usor sa-ti faci prieteni atunci cand razi, am patit de multe ori ca oamenii noi din viata mea sa aiba impresia ca sunt prea serioasa din cauza ca nu puteam sa rad la glumele lor...decat atunci cand eram singura in camera

    0
    0

  • deliosul pe 22 Nov 2010, 23:24
    How amazing is INCOGNITO? 4 motive pentru care consideri ca te poate ajuta acest aparat dentar sa iti schimbi viata!

    1. In primul rand cred ca un astfel de aparat dentar iti va reda increderea de sine imediat, fara efort, fara bataie de cap si mai ales fara ca cei din jurul tau sa il observe; 2. O dantura stralucitoare denota curatenie, respect de sine, teama de a zambi dispare ca prin minune dandu-ti astfel ocazia sa tratezi altfel cu oamenii; 3. Pe plan profesional ajuta foarte mult zambetul, in momentul in care intri in contact cu oamenii in fiecare zi; 4. Pe plan personal, alaturi de persoana iubita, toate inhibitiile vor disparea.

    0
    0

  • Andreea S pe 21 Nov 2010, 11:29
    4 motive pentru care aparatul Incognito mi-ar schimba viata

    Cred ca toata lumea isi doreste un zambet perfect....4 motive: 1.te poti mandri cu un zambet de invidiat 2. te simti mai sigura pe tine cand stii ca poti sa zambesti cu toata gura 3.esti "ocolit" de comentariile rautacioase ale persoanelor de langa tine 4. tesimti mai frumoasa, mai sigura pe tine

    0
    0

  • diana pe 19 Nov 2010, 23:19
    How amazing is INCOGNITO? 4 motive pentru care consideri ca te poate ajuta acest aparat dentar sa iti schimbi viata!

    1. O sa pot zambi fara sa ma feresc de ceilalti. 2. O sa pot consuma tot felul de alimente de care acum nu ma pot bucura. 3. Durerea cauzata de deplasarea dintilor ar disparea. 4. Imi va da mai multa incredere in mine.

    0
    0

  • bebe74 pe 18 Nov 2010, 15:57
    4 motive pentru care mi-ar placea sa am aparatul Incognito(intrebarea 2)

    1. A dobandi increderea in mine, care imi lipseste cu desavarsire din cauza acestui mare dezavantaj ( dinti crescuti stramb din cauza faptului ca in perioada cand eram la cresa/gradinita tineam degetul in gura). 2. Mi-ar crea un mare confort psihic si estetic prin prisma faptului ca nu as mai fi nevoita sa pun mainile la gura sau sa imi ascund zambetul. 3. M-as simti o femeie implinita datorita faptului ca visul meu de a avea o dantura perfecta s-a realizat. 4. As purta cu mare placere acest minunat aparat ( in copilarie am purtat un aparat dentar clasic pe o perioada de 6 luni, dar am renuntat la el pentru ca nu il mai puteam suporta pentru ca ma deranja si imi venea sa vars de la el).

    0
    0

  • madalina pe 18 Nov 2010, 06:01
    aparatul Incognito

    1-increderea de a zambii oricand 2-perfectiunea danturii

    0
    0

  • Laura pe 18 Nov 2010, 00:31
    4 motive pentru care consideri ca aparatul Incognito te poate ajuta sa iti schimbi viata!

    1. din punct de vedere al sanatatii 2.din punct de vedere estetic 3.imbunatatirea gradului de socializare 4.cresterea nivelului de incredere in fortele propri

    0
    0

  • meneks pe 17 Nov 2010, 11:03
    4 motive pentru care mi-ar placea sa am aparatul Incognito(intrebarea 2)

    De cand eram copil am avut probleme din cauza faptului ca dantura mea crescuse stramb si avea un aspect inestetic, iar aparatele obisnuite nu mi se pareau solutia ideala penru ca erau destul de vizibile si trebuiau purtate o perioada destul de indelungata.De aceea, daca as avea un aparat Incognito,viata mea ar fi schimbata in primul rand prin faptul ca as avea o dantura indreptata asa cum mi-am dorit de cand eram copil si,implicit, un al doilea motiv ar fi ca as dobandi increderea in mine care mi-a lipsit mereu din cauza acestui dezavantaj.In al treilea rand, acest aparat m-ar ajuta sa am un job asa cum mi-am dorit si sa nu trebuiasca sa-mi ascund mereu zambetul,iar un al patrulea lucru ar avea un mare impact in viata mea personala deoarece m-as simti frumoasa in intregime,nu doar partial in fata persoanei iubite si a familiei si asta m-ar face sa ma simt implinita cu adevarat.

    0
    0

  • oana440 pe 10 Nov 2010, 12:16
    raspuns

    unde trimitem raspunsurile la intrebari?

    0
    0

  • LenaRaisa pe 7 Nov 2010, 10:03
    "Câştigă un zâmbet de 8 000 EURO!"

    Acest concurs mi-ar oferi sansa pe care o astept de o viata si sper din tot sufletul sa fiu eu norocoasa castigatoare!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod