6 reguli de care să ţii cont ca să ieşi bine în pozele de nuntă

Oricât de fotogenică ai fi, emoţiile de a ieşi bine nu te vor ocoli. Presiunea de a avea cel mai reuşit album de căsătorie te poate determina să fii extrem de tensionată în faţa fotografului.
Pentru a evita acest scenariu indezirabil, pregăteşte-te din timp să pozezi la nuntă ca un veritabil star de la Hollywood pe covorul roşu. Până şi celebrităţile de top ale lumii au învăţat câteva reguli de bază pentru a ieşi cât mai bine în poze. Află-le şi tu, pentru a te bucura de fotografii perfecte din marea zi!

1. Repetă postura care avantajează pe oricine

Repetiţia este mama învăţăturii, iar acest lucru este valabil şi pentru deprinderea artei de a poza ca o profesionistă.
Starurile de peste Ocean ştiu cum să arate cu 5 kilograme mai slabe în poze, însă au ajuns la aceasta performanţă exersând în oglindă ore în şir.

Urmează-le exemplul şi poziţionează-te cu şoldurile rotite la 45 de grade faţă de obiectivul aparatului. Lasă-ţi toată greutatea corpului pe piciorul din spate şi menţine-l pe cel din faţă întins, cu vârful tălpii îndreptat spre camera foto. Poţi îndoi uşor genunchiul, ca să nu pari prea încordată sau rigidă. Poţi să pui mâna dreaptă pe şold.
Nu uita să zâmbeşti natural!

2. Relaxează-ţi muşchii faciali

Eşecul unui portret fotografic poate veni din cauza unei mimici forţate, aşa cum succesul acestuia este asigurat de o expresivitate faciala relaxată şi spontană. Când simţi că sprâncenele ţi se încruntă sau zâmbetul tău devine puţin fals, închide ochii, lasă buzele în poziţia lor normală şi respiră adânc de 10 ori. Numără până la 3, apoi deschide ochii şi priveşte în obiectiv de parcă ai vedea cel mai frumos, feeric sau liniştitor peisaj din lume.

3.
Zâmbeşte cu ochii


Ca să eviţi grimasele de zâmbet forţat sau, dimpotrivă, chipul prea îmbufnat, propune-ţi să zâmbeşti cu ochii. Acest lucru înseamnă să îţi mişti puţin buzele în lateral, fără să deschizi gura şi să ţii ochii larg deschişi. Întregul chip se va lumina şi vei transmite cât eşti de fericită, fără să îţi pierzi din eleganţă şi naturaleţe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod