Primele imagini cu rochia de mireasă a Angelinei Jolie

La o săptămână de la căsătoria actriței cu Brad Pitt, revistele People și Hello! au publicat imagini de la ceremonia desfășurată în Franța, la care au asistat doar 22 de persoane.

Vălul purtat de Angelina a fost creat de Luigi Massi, croitorul-șef de la atelierul Versace. Vedeta este o mare admiratoare a celebrului designer și a purtat în mai multe rânduri, pe covorul roșu, ținute semnate de acesta.

Actriţa americană, în vârstă de 39 de ani, a purtat o rochie de mireasă din satin de culoarea fildeşului, decorată pe spate cu desenele realizate de cei şase copii ai cuplului, relatează revista People. Voalul purtat de Angelina Jolie a fost şi el decorat cu desene realizate de copii, ţinuta fiind realizată de Luigi Massi, croitor-șef la atelierul Versace.

"Luigi e ca un membru al familiei pentru mine, nu-mi pot imagina pe altcineva făcând această rochie.

Îi știe pe copii și ține mult la ei, așa că a fost excelent să-i pună să facă asta", a declarat Jolie.

Printre celelalte fotografii publicate de revista americană se numără o imagine cu cuplul Jolie-Pitt, înconjurat de cei şase copii, dar şi un instantaneu cu cei doi actori sărutându-se, imediat după ce au spus "Da".

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit pe 23 august, în Franţa. Ceremonia a avut loc la doi ani după logodna cuplului hollywoodian, anunţată în 2012.

La eveniment au participat cei şase copii ai cuplului - Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod