20 de vedete care nu se străduiesc să pară perfecte. Se pozează fără machiaj și în haine de casă

Pentru a arăta impecabil în filme și la evenimentele de pe covorul roșu, vedetele apelează la serviciile știliștilor de top, ale makeup artiștilor și hairstiliștilor faimoși.
Dar unele celebrități nu au nicio problemă să-și arate adevărata față, să pozeze fără machiaj, să se lase fotografiate purtând haine de casă sau cu măști de înfrumusețare pe ten.
Prin astfel de imagini postate de obicei pe conturile lor de socializare, starurile le arată fanilor că sunt, la fel ca și ei, oameni obișnuiți. Vedetele care îndrăznesc să pozeze fără pic de machiaj sau în ipostaze care le avantajează demonstrează că au capacitatea de a nu se lua întotdeauna prea în serios.
Sunt dispuse să-și arate ridurile, firele albe, cearcănele sau petele pigmentare, iar acest lucru nu face altceva decât să le crească popularitatea. 
Imaginile photoshopate și celebritățile care încearcă cu orice preț să-i facă pe admiratori să creadă că sunt perfecte sunt tot mai puternic contestate. De fapt, numeroase staruri au ales să-și expună „defectele”, astfel încât să încurajeze renunțarea la standardele de frumusețe complet nerealiste.
De exemplu, cântăreața Demi Lovato a publicat în această vară o fotografie în care apare purtând costum de baie și care lasă să se vadă faptul că are celulita.
Starul pop a mărturisit că celulita era cel mai mare complex al său, motiv pentru care toate fotografiile pe care le publica erau editate pentru a ascunde acest detaliu. Mărturisirea sa și imaginea în care apare complet neretușată au primit aproape zece milioane de aprecieri pe Instagram.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod