10 trenduri de frumusețe învechite care sunt din nou la modă

10 trenduri de frumusețe învechite care sunt din nou la modă

Mai ții minte clamele de păr pe care le purtai în școala generală? Sau fardul albastru pe care toate mamele îl aveau în anii '90? Sunt numai câteva dintre trendurile pe care nu credeam că le vom mai revedea, dar care acum sunt preferatele influencerilor.

Părul creponat



Acest trend a luat o nouă turnură și se îndreaptă mai mult spre onduleuri în stil beach waves, dar nu putem ignora faptul că au reapărut ustensilele pentru creponaea părului. În formă de S sau onduleuri strânse, acestea oferă volum părului și reprezintă o modalitate rapidă de a adăuga textură.

Clamele fluture



Nu trebuie să-ți amintim cât de importantă era pentru tine în școala generală colecția de clame în formă de fluture, decorate cu glitter și cristale strălucitoare. Un trend asemănător a luat cu asalt Instagramul în prezent. Hairstiliștii de top le includ în creațiile lor, iar fashionistele le folosesc pentru a-și accesoriza coafurile.

Bentițele plușate



Pe vremuri erau reprezentative pentru eleve, astăzi sunt alegerea marilor case de modă și ale influencerilor din domeniu.
Bentițele plușate sunt mai elegante și interesante în prezent, devenind accesorii statement atunci când sunt realizate în culori intense sau decorate cu cristale, mărgele sau perle.

Nuanțele de păr temporare



Șamponul colorat pe care adolescentele îl foloseau în anii '90 pentru a-și vopsi temporar părul a revenit în trend în prezent sub forma vopselelor temporare. Părul în nuanțe pastel rezistă în tendințe de ani buni, deși poate că inițial nu ne-am fi așteptat. Tot mai multe vedete și influencerițe încearcă culori inedite de păr precum tonuri de verde, albastru, roz sau mov, iar o colorare temporară este soluția perfectă pentru schimbarea frecventă a culorii.

Elasticele voluminoase de păr



Nicio adolescentă cu părul lung sau mediu nu se putea lipsi de elasticul său de păr îmbrăcat în material textil colorat.
Aceste accesorii pentru păr au revenit în trend și sunt mai interesante ca niciodată. În prezent sunt acoperite cu mătase, catifea sau material în nuanțe metalice și decorate cu perle sau cristale.

Manichiura franțuzească



Manichiura franțuzească este din nou în tendințe, dar de această dată o putem vedea într-o nouă formă, reinventată. Manichiura french din prezent este interesantă și originală, cu vârfuri colorate în nuanțe intense și combinații inedite de culori. De asemenea, nu mai sunt colorate neapărat vârfurile, ci și baza unghiei, în ceea ce este cunoscut drept manichiura franțuzească inversată.

Fardul de pleoape albastru



În anii '90, cele mai multe stauri purtau fard de pleoape albastru deschis, adesea sidefat, iar mamele și bunicile noastre le urmau exemplul fără să stea pe gânduri.
Nu după mult timp această nuanță de fard a devenit extrem de demodată, fiind detestată de-a dreptul de noua generație. Însă istoria se repetă, iar albastrul deschis și sidefat a redevenit un trend cool, pe care l-au adoptat deja celebritățile și influencerițele de pe Instagram.

Gloss-ul de buze



Tuburile de gloss transparent nu lipseau din arsenalul de înfrumusețare al adolescentelor din anii 2000. Acestea și-au făcut iar loc în colecțiile noastre de cosmetice, dar într-o formă nouă, cu o consistență mai puțin lipicioasă și arome ceva mai discrete. Se poartă din nou buzele glossy, strălucitoare, iar un astfel de produs este alegerea perfectă.

Rujul maro



Îți place sau nu, rujul în nuanțe de maro cărămiziu sunt din nou în trend. Amintesc perfect de anii '90, dar în asociere cu un ten hidratat, păr strălucitor și genele bine definite oferă un look proaspăt, nu unul demodat.
Modelul Gigi Hadid este exemplul clar că rujul maro arată impecabil dacă știi cum să-l folosești corect.

Oja albastră metalică



Tocmai pentru că avea acel aero retro și demodat care ne amintea de trenduri din deceniile trecute, oja albastră metalizată nu s-a aflat o bună perioadă de timp pe lista de cerințe din saloanele de înfrumusețare. Așa cum am învățat deja până acum, tendințele în modă și frumusețe sunt surprinzătoare. Oja albastră metalizată a avut la rândul său parte de o revenire în forță sezonul acesta.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod