Zambet nou în numai 24 de ore! Sistemul implantologic Fast & Fixed!

Implantul dentar este singura soluţie permanentă pentru persoanele care se confruntă cu problema dinţilor lipsă. În plus, acesta opreşte procesul de atrofiere osoasă şi migraţia dinţilor învecinaţi.
Implantul dentar este singura soluţie permanentă pentru persoanele care se confruntă cu problema dinţilor lipsă. În plus, acesta opreşte procesul de atrofiere osoasă şi migraţia dinţilor învecinaţi.

Inovaţiile în domeniul stomatologic împreună cu noile tehnici dentare au condus la realizarea unor sisteme implantologice menite să elimine problemele legate de costuri, de timp sau de confort psihic pe care le implică tratamentele impantologice clasice.

Specialistul german Dr. Georg Bayer a inventat Fast & Fixed, un sistem menit să sporească confortul pacienţilor şi să le ofere o soluţie reală şi perfect funcţională de înlocuire a dinţilor lipsă.
Fast & Fixed este un tratament simplu, rapid şi minim invaziv de realizare a procedurilor de reconstructie dentară.
 

Cum functioneaza Fast & Fixed?


Această procedură presupune folosirea unor implanturi angulate (35%) ce permit utilizarea osului drept suport biomecanic pentru restaurare. Aceste implanturi dentare formate dintr-o singură piesă sunt introduse în os printr-un mic orificiu din gingie şi permit ataşarea imediată a lucrării protetice fixe.

Care sunt beneficiile imediate?


Protezare imediată
Cu Fast & Fixed, crearea şi montarea lucrării fixe totale pe implantul total sunt realizate în aceeaşi zi în care este realizată şi procedura de implantare. Astfel, dintele are un aspect natural şi este perfect functional încă din prima zi.
Faţă de protezele dentare folosite până acum, Fast & Fixed foloseşte lucrări fixe, identice cu dinţii naturali care feresc pacientul de disconfort la vorbire sau masticaţie.

Costuri reduse
Pentru că determină reducerea numarului de implanturi dentare inserate şi elimină, în acelaşi timp, necesitatea tratamentelor auxiliare implantului dentar, Fast & Fixed contribuie considerabil la reducerea costurilor. Astfel, pacienţii beneficiază de un plan de tratament mai simplu şi mai ieftin cu până la 7000 de euro.
 
Fără dureri
În doar 24 de ore puteţi avea un zâmbet nou şi strălucitor fără dureri! În clinicile DENT ESTET puteţi opta pentru Sleeping Dentistry, o procedură modernă de anestezie care vă asigură un tratament confortabil fără să simţiti durere.

Tratment de scurtă durată

Datorită sistemului Fast & Fixed nu mai sunt necesare anumite operaţii complexe de augmentare precum  liftingul de sinus sau repozitionarea de nerv.
Astfel, afecţiunile a căror soluţionare durează până la un an prin tratamente clasice pot fi tratate acum în mai puţin de o zi!

Conform unui studiu realizat de către ADA (Asociatia Medicilor Dentisti din America), peste 30% dintre persoanele care se confrunta cu lipsa mai multor dinţi, în special cei frontali, renunţă la posibilitatea de a avea un zâmbet perfect funcţional din cauza timpului, a costurilor şi a efortului pe care le poate implica realizarea mai multor implanturi dentare.

În clinicile DENT ESTET o întreagă echipă de medici este specializată în implantologie şi vă poate consilia în alegerea celui mai potrivit tratament.
Programeaza-te acum şi te poţi bucura de un zâmbet nou în doar 24 de ore la costuri reduse şi fără dureri!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod