Tratamente de păr neobișnuite care dau rezultate

De cât timp cauți secretul părului strălucitor și moale? Știai că secretul acesta se poate ascunde chiar în frigiderul tău sau în debara?
Mai mult, poate că mama sau bunica ta ți-a povestit de aceste tratamente de păr neobișnuite, dar preferai să cumperi produse cosmetice din magazine, pentru reclamele cu care te convingeau că sunt cele mai bune. Mai jos, poți regăsi câteva tratamente de păr neobișnuite, care te pot ajuta să economisești bani și timp. Iată care sunt acestea!

Ce tratamente de păr neobișnuite poți încerca?


1. Miere și ulei de măsline pentru strălucirea părului


Mierea nu se folosește doar pentru îndulcirea ceaiului, iar uleiul de măsline nu se toarnă doar în salată. Aceste produse sunt cunoscute pentru proprietățile lor de catifelare, așa că poți aplica o combinație a acestor alimente pe vârfurile părului, pentru a le face mai sănătoase. 

2. Maioneza face minuni când este folosită ca balsam


Spre deosebire de tratamentele cu substanțe chimice de la saloane, maioneza are un conținut bogat de uleiuri și proteine, care îți hidratează și întăresc firul de păr. Uleiul netezește firul de păr, făcându-l mai strălucitor, iar proteinele din ouă ajută firele de păr să fie mai puternice.

3. Fructul de avocado poate fi adăugat într-o mască pentru păr, pentru rezultate mai bune


Fructul de avocado, cunoscut și drept untul naturii, nu numai că are un gust grozav, dar poate face și minuni pentru pielea și părul uscat. Încearcă o mască de casă cu miere și ulei de măsline sau cocos pentru un păr mai catifelat.

4. Cola poate reda părului strălucirea


Chiar și fotomodelele se bucură de beneficiile pe care le aduce acest tratament ciudat părului. Sucul acesta poate da un aspect de parcă tocmai te-ai întors de la plajă părului tău, datorită acidității sale.
Nu uita să clătești părul imediat după ce ai aplicat sucul.

5. Ouăle îți ajută părul să crească


Cine nu și-ar dori să accelereze creșterea părului și să evite daunele în același timp? Ouăle au un conținut bogat de proteine, iar acestea reprezintă un ingredient cheie de care părul are nevoie pentru a-și recăpăta puterea. Amestecă un ou cu ulei de măsline, pentru a profita de mai multe beneficii.

6. Oțetul de mere ajută la descurcarea firelor de păr


Cunoaștem prea bine frustrările apărute atunci când te chinui să descurci firele de păr și te trezești cu ghemuri de păr ulterior. Încearcă să pulverizezi puțin oțet de mere ca un remediu natural, pentru a da strălucire și catifelare părului tău.
În plus, oțetul de mere poate lupta și împotriva mătreții.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod