Avocado, arma secretă pentru părul deteriorat

Iubim avocado! Nu doar în salată, ci şi ca armă secretă pentru îngrijirea părului. Noi vă dezvăluim ce produse conţine acest fruct minune şi cum să vă creați singure o mască cu avocado pentru păr.

Aveţi o senzaţie de mâncărime a scalpului? Păr fragil, cu vârfuri uscate? E suficient să luaţi un avocado din bucătărie. Fructul gustos cu multe talente îngrijeşte părul şi scalpul datorită acizilor grași polinesaturați.

Aplicat pe scalp, uleiul are efect hidratant şi îngrijeşte scalpul uscat. În plus, reduce mâncărimea.

Uleiul conferă părului un luciu mătăsos, iar vârfurile nu se vor usca datorită peliculei protectoare. Avocado este un adevărat stimulator al îngrijirii părului. Marca de cosmetică naturală alverde oferă produse de îngrijire pe bază de avocado.


Cum faceţi o mască cu avocado pentru păr:


Aveţi nevoie de:


1 avocado copt
1 Lingură ulei de măsline
2 Linguri iaurt
Suc de lămâie

Cum funcționează: Se zdrobește avocado cu o furculiță, se adaugă uleiul de măsline, iaurtul, sucul de lămâie şi se amestecă totul bine. Se aplică pe părul umed și se lasă să acţioneze sub un prosop timp de 1-2 ore, apoi se clătește masca și se curăță bine părul cu un şampon nutritiv.

Gama DM de produse de îngrijire a părului pe bază de avocado vă oferă toate beneficiile fructului de avocado în formule concepute special pentru protejarea părului:

- alverde mască de păr cu avocado și unt de shea 100 ml



- alverde șampon reparator cu avocado și unt de shea 200 ml


- alverde balsam reparator cu avocado și unt de shea 200 ml

Toate cele trei produse de îngrijire a părului conţin elementele esenţiale pe care avocado le oferă, protejând şi întărind firele de păr. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod