Tratamente de noapte pentru frumusete

Pe timpul noptii, organismul tau intra intr-o adevarata "revizie". Regenerarea celulara atinge punctul maxim noaptea, si ar fi pacat sa nu profiti de acest lucru.
Pe timpul noptii, organismul tau intra intr-o adevarata "revizie". Regenerarea celulara atinge punctul maxim noaptea, si ar fi pacat sa nu profiti de acest lucru.

Tratamentele de infrumusetare destinate folosirii noaptea pot fi extrem de eficiente, tocmai din aceasta cauza, dar si datorita timpului indelungat pe care il au la dispozitie pentru a-si face efectul.

Pernele si mastile pentru ochi cu oxizi de cupru


Cuprul contribuie la vindecarea rapida a ranilor, fiind indispensabil in formarea tesutului conjuctiv. De asemenea, acesta stimuleaza sinteza si maturarea colagenului, substanta care ofera elasticitate pielii. Are rol antibacterian, antifungic si antiacarian, ceea ce ajuta la tratarea tenului acneic.

"Datorita efectului antiacarian pe care il poseda, fata de perna cu oxizi de cupru are efecte pozitive in tratarea acneei.
Fie ca ai probleme de natura hormonala sau o predispozitie genetica pentru pielea grasa, aceasta ti le va ameliora
", declara medicul dermatolog Luminita Marinescu.

"Pe de alta parte, oxizii de cupru din componenta sa au un rol foarte important in activitatea normala a creierului si a sistemului nervos", adauga medicul, ceea ce te ajuta sa ai un somn odihnitor.

Gene lungi, frumoase si sanatoase


Cu siguranta ai auzit de beneficiile uleiului de ricin pentru cresterea parului. Dar te-ai gandit ca poate fi folosit si pentru gene si sprancene? Dupa o demachiere riguroasa a ochilor, aplica cu ajutorul unei pensule ulei de ricin la radacinile genelor. Ai grija ca uleiul sa nu iti intre in ochi pentru ca este usor iritant.


Transforma acest obicei intr-o obisnuinta si vei putea observa in timp cum genele tale vor fi mai dese, mai lungi si mai sanatoase.

Masca cu uleiuri, pentru un par stralucitor


Daca genele pot fi rasfatate pe timp de noapte, la fel poti face si in cazul parului tau. Cumpara un avocado si lasa-l cateva zile intr-un dulap, la intuneric, pana ce se inmoaie.

Piseaza-l apoi pana ce obtii o pasta, adaugand cateva linguri de ulei de masline. Aplica acest amestec pe tot parul, maseaza bine si acopera-ti capul cu o masca pentru dus, pe care sa o fixezi cat mai bine.

Peste masca poti prinde un prosop sau poti inveli perna cu un prosop, astfel incat sa nu se pateze, in cazul in care iti cade masca peste noapte.
Dimineata spala-te pe cap, folosind un sampon delicat, pentru copii.

Dinti albi, peste noapte


Tratamentele de albire pentru acasa te ajuta sa ai dinti perfect albi, peste noapte. Dar chiar si asa, nu scapi fara vizita la stomatolog. Acesta iti recomanda cea mai buna varianta de tratament si iti realizeaza o gutiera pe care sa o porti in timpul noptii, astfel incat gelul de albire sa isi faca treaba.

Comparativ cu albirea la stomatolog, care dureaza maximum o ora, albirea dintilor acasa se face pe durata a catorva zile sau chiar saptamani, timp in care vei dormi cu gutiera pe dinti. Un detartraj inaintea tratamentului de albire asigura o albire mai eficienta si de lunga durata.

Calcaie fine


Calcaiele tale au de suferit pe timp de vara. Pentru ca sunt expuse la praf in incaltamintea decupata, se usuca foarte tare si cu timpul pielea se poate crapa, daca nu o ingrijesti adecvat.


Noaptea este ideala pentru un tratament de urgenta al calcaielor. Tot ce trebuie sa faci este ca inainte de culcare sa stai cu picioarele in apa calda si sa iti exfoliezi pielea calcaielor cu o piatra ponce.

Aplica apoi o crema grasa pe calcaie si incalta-te cu o pereche de soseste cu care sa ramai peste noapte.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • arianna pe 16 Sep 2010, 19:16
    ulei de argan

    adaugati si ulei de argan la masca pt par cu ulei de masline,vit a ,ulei de ricin, miere si ocazional galbenus de ou.uleiul de argan il folosesc si in locul cremei de noapte pt fata si decolteu.este senzational.incercati-l.

    0
    0

  • clau321 pe 15 Sep 2010, 15:33
    buna

    imi spui si mie te rog ce crema pentru calcaie folosesti.

    0
    0

  • Irisha pe 11 Sep 2010, 15:01
    pt Mihaela

    imi spui te rog si mie ce fel de masca pentru pat folosesti tu? as dori sa incerc si eu sa-mi aduc parul la o stare mai buna decit e. eu am parul ondulat.

    0
    0

  • Mihaela pe 25 Aug 2010, 08:31
    Pt Phoebe :Ei, da!

    Masca cu ulei de masline e buna in cazul in care nu ai probleme cu parul si ii faci o mascuta d-asta asa... sa nu zici ca nu ai pus o masca in par. Cand ai un par foarte degradat si ca vai de el masca asta de care tu spui ca e foarte buna are un afect 0!! Si nu vorbesc aiurea ci vorbesc pentru ca am folosit-o si degeaba:niciun rezultat. Cand afirmi ca masca aceasta e buna inseamna ca nu stii ce inseamna un par foarte degradat. Eu am un par lung aproape pana la fund, blond, este fin, fir subtire si fragil, am probleme si cu scalpul pe deasupra, dar reusesc sa-l am frumos, stralucitor si sanatos...si nu cu aceasta masca.

    0
    0

  • arrwen pe 19 Aug 2010, 14:28
    Pt Madalina

    Poti cumpara fetele de perna cu oxizi de cupru din farmacii.

    1
    0

  • Anca pe 19 Aug 2010, 13:49
    masca

    Pentru masca de par cu uleiuri, va dau eu o reteta care face parul ca matasea si-l hidrateaza f bine:ulei de masline se amesteca cu 1-2 galbenusuri de ou, ulei de ricin ,vitamina A uleioasa... Se unge parul cu ''mainoneza "obtinuta si se acopera cu un prosop umed pentru minim 1 ora ..Apoi se spala... Efect garantat..suplete si stralucire maxima...Eu folosesc acest tratament de ani de zile ...

    0
    0

  • Madalina pe 19 Aug 2010, 12:26
    Perne?

    Perne cu oxizi de cupru? Inteleg ca are un efect bun, dar unde gasim astfel de perne pentru ca mi-as lua si eu una?! Daca stiti careva va rog sa-mi spuneti si mie.

    0
    0

  • Phoebe pe 19 Aug 2010, 11:13
    Ei, na!

    Masca cu ulei pt par e foarte buna. Daca nu aveti ulei de ricin, e bun si uleiul de masline. Eu am parul lung si ondulat si din cand in cand imi rasfat parul cu o astfel de masca, astfel incat devine stralucitor si moale, usor de pieptanat si mai ales nu am niciodata varfuri despicate!

    0
    0

  • Mihaela pe 19 Aug 2010, 10:52
    Tratamente

    Tratamentul cu sosete si crema hidratanta pt picioare si calcaie il fac si eu. Nu trebuie cine stie ce creme dar daca e facut constant (exfoliere cu piatra ponce si/sau perie plus crema) vom avea o piele moale si fina. De preferabil ar fi sa folosim o crema foarte hidratanta si emolienta sau un unt de corp; intr-adevar, cu cat cremele sunt mai de calitate cu atat si rezultatul este mai repede obtinut. Eu va recomand ca noaptea sa aplicati pe unghiute si cuticule (maini si picioare) si ulei special pt cuticule si unghii. In acest fel nu trebuie sa va mai taiati cuticulele si vor arata foarte bine. Nu sunt de acord cu masca cu uleiuri pentru par-o mare tampenie

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod