Tot ce trebuie să ştii despre epilarea definitivă

Epilatul zilnic, săptămânal, lunar este o corvoadă pentru orice femeie. Firul de păr e din ce în ce mai gros şi neplăcut, iar epilările devin tot mai dese. Dar epilarea definitivă folosind noua tehnologie SPL (Secvenţial Pulse Light), te ajută să scapi de părul nedorit, fără durere.
Epilatul zilnic, săptămânal, lunar este o corvoadă pentru orice femeie. Firul de păr e din ce în ce mai gros şi neplăcut, iar epilările devin tot mai dese. Dar epilarea definitivă folosind noua tehnologie SPL (Secvential Pulse Light), te ajută să scapi de părul nedorit, fără durere.

 

Ce este epilarea definitivă cu SPL (Secvential Pulse Light)?

 
"Această metodă este superioară celor deja cunoscute (IPL, Laser), deoarece oferă cel mai eficient tratament datorită faptului că flash-ul luminos este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive şi constante, de aceeaşi intensitate. În plus, este eliminată posibilitatea oricărei arsuri, dovedindu-se astfel siguranţa acestui echipament", a explicat Elena Vărzaru, specialist medical, în cadrul Noblezza Beauty Lounge.  
 
Lumina încălzeşte firul de păr fără a afecta pielea. Căldură ajunge până la rădăcina firului de păr, pe care o distruge. Astfel, rădăcina nu mai poate produce un nou fir de păr şi este eliminată în mod natural de către corp.
 

Avantaje şi beneficii

 
Un mare avantaj al acestei metode în faţa celor convenţionale este acela că nu provoacă durere. În timpul şedinţelor poate să apăra o uşoară senzaţie de căldură locală sau pişcătură cu durată foarte scurtă.  
 
"Senzaţia este asemănătoare cu o pişcătură şi este variabilă de la un individ la altul, fiind strâns legată de densitatea şi culoarea firelor de păr", a precizat Elena Vărzaru.
 

Care sunt rezultatele?

 
Spre deosebire de metodele clasice, cu laser sau IPL, care au cele mai bune rezultate în cazul persoanelor cu piele albă şi fire de păr de culoare închisă, caracteristicile tehnologiei SPL permit tratarea eficientă a majorităţii culorilor de păr, cât şi toate texturile de păr, de la fin la aspru, în combinaţie cu majoritatea tipurilor de piele.
 
"Şedinţele de epilare se repetă la un interval de timp care este variabil de la o persoană la alta şi în funcţie de zona tratată. Înainte de a începe tratamentul, se realizează o consultaţie cu specialistul pentru a stabili numărul de şedinţe şi modul de acţionare", explică Elena Vărzaru.  
 
O şedinţă costă aproximativ 50 de euro şi vei avea nevoie de minimum 4 şedinţe pentru ca toate firele de păr să fie indepărtate.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tatiana pe 10 Nov 2010, 10:53
    buna

    spuneti-mi va rog daca se face si in Moldova epilarea definitiva prin SPL SI UNDE?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod