TOP 4 rujuri inovatoare de la Maybelline

Rujurile Maybelline au fost lansate în anul 1970 și au reușit rapid să capete o popularitate imensă, fiind îndrăgite și utilizate de majoritatea femeilor din întreaga lume. Acestea prezintă multe avantaje, fapt pentru care nu trebuie să lipsească nici o clipă din trusa cosmetică a unei femei.
Gama largă de mijloace cosmetice include o paletă imensă de culori, astfel încât aveți posibilitatea să alegeți nuanța potrivită și mult dorită. Toate rujurile au o durabilitate ridicată, nu se răspândesc, nu se șterg și se mențin perfect pe buze indiferent de condițiile meteorologice nefavorabile. În lista ingredientelor, veți găsi cu siguranță ingrediente hidratante și cu proprietăți de îngrijire: de exemplu, uleiuri nutritive, colagen, etc.

Mai jos, vă vom prezenta care sunt cele mai populare rujuri ale renumitei mărci:

Superstay Matte Ink

Acesta este un mijloc cosmetic decorativ cu o durabilitate ridicată. Are o consistență lichidă și un aplicator de tip burete, care preia cantitatea necesară de ruj și îl distribuie cu ușurință și uniform pe buze. Produsul are o nuanță bogată, fiind suficient de aplicat un singur strat. Acesta nu usucă buzele și se menține până la 16 ore.

Superstay Ink Crayon Matte

Unul dintre cele mai noi produse, care oferă o aplicare ușoară și rapidă, fiind ideal în special pentru femeile care mereu nu dispun de timp pentru machiaj. Acest ruj Maybelline are un aplicator subțire și ascuțit ce conturează perfect buzele dintr-o singură mișcare. Textura delicată mată se distribuie rapid și uniform, nu se răspândește și rămâne intactă pe buze până la 8 ore, iar pigmenții speciali sunt responsabili pentru culoarea bogată și intensă.

Hydra Extreme

Acesta este un ruj inovator cu proprietăți hidratante, de unde și provine denumirea sa de „Hydra”. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente hidratante, precum colagen natural, unt de shea hrănitor și unt de jojoba. Produsul este ușor de aplicat, fiind ideal chiar și pentru începători. În plus, formula acestuia mai este îmbogățită cu filtre UV care protejează pielea buzelor de efectele nocive ale razelor solare.

Color Sensational

Rujul Color Sensational este un adevărat bestseller din toate timpurile. Acesta are o textură cremoasă, cu un finisaj lucios. Compoziția sa conține ulei de susan și ceară de albine, care hrănesc și netezesc pielea buzelor, oferindu-le un aspect bine îngrijit.

Indiferent de rujul Maybelline pe care îl veți alege, veți obține un machiaj impecabil și rezistent, precum și veți asigura buzelor o îngrijire delicată și eficientă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod