buze

Spune adio buzelor uscate și crăpate! Iată cele mai eficiente produse și remedii naturale

Oricine știe cât de dureros poate fi un zâmbet atunci când buzele sunt uscate și crăpate. Căldura și frigul sunt doi dintre principalii factori care duc la deshidratarea buzelor, prin urmare, buzele uscate și crăpate sunt o problemă cu care ne putem confrunta atât vara, cât și iarna.
Ca atare, buzele au nevoie de o îngrijire specială. Iată care sunt cele mai eficiente remedii naturale pentru buze frumoase, potrivit doer.ro!

Exfolierea buzelor


Atunci când buzele tale sunt atât de uscate încât încep să se formeze cojițe inestetice, înseamnă că este timpul să apelezi la ajutorul unui exfoliant care să le curețe și să le lase fine. Alege să folosești un exfoliant blând care să nu îți provoace răni sau sângerări, mai ales dacă buzele tale sunt foarte crăpate.

Cele mai eficiente remedii sunt fie combinația dintre ulei de cocos și zahăr, fie cea dintre miere și zahăr.
Într-un recipient adaugă două lingurițe de miere sau de ulei de cocos și o singură linguriță de zahăr. Amestecă bine și aplică soluția pe buze, lăsând-o să acționeze timp de 10-15 minute.

Un alt truc pentru exfolierea buzelor este folosirea unei periuțe de dinți cu perișori care să fie neapărat moi. Poți aplica puțin ulei de cocos sau unt de shea pe ea, după care să îți periezi buzele cu mișcări circulare , până îndepărtezi stratul uscat. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod