Șampon cu bicarbonat de sodiu pentru un păr mai lung

Bicarbonatul de sodiu este perfect pentru o multitudine de lucruri. Acesta poate fi folosit ca un tratament de înfrumusețare, curățare, medicament și chiar și șampon.
De fapt, un șampon cu bicarbonat de sodiu reprezintă cel mai bun preparat posibil pentru un păr mai lung.

De ce ar trebui să apelezi la un șampon cu bicarbonat de sodiu pentru un păr mai lung și mai frumos?


Bicarbonatul de sodiu este folosit pentru atât de multe lucruri, încât este greu să spui care este cea mai eficientă utilizare a sa. Este perfect pentru curățenie, dar poate fi folosit și în rutina de înfrumusețare. Este un remediu esențial pentru îndepărtarea petelor, ameliorarea simptomelor gripei și chiar și în rețeta de șampon.
De fapt, este mult mai sănătos pentru părul tău decât brandurile obișnuite de șampon. Părul tău va arăta mult mai bine după ce vei încerca rețeta de șampon de mai jos.

Cele mai multe șampoane pe care le vei regăsi în magazine nu sunt bune pentru sănătatea părului tău. Aromele acestora sunt compuse din peste 4.000 de substanțe chimice diferite. Multe persoane au suferit de căderea părului sau subțierea firului de păr. Sănătatea scalpului și a părului este slăbită, ceea ce are ca rezultat subțierea firului de păr sau chiar căderea acestuia.
Nimeni nu vrea să-și piardă părul, așa că poți încerca această rețetă!

Rețetă de șampon cu bicarbonat de sodiu


Va fi nevoie să amesteci o parte bicarbonat de sodiu cu trei părți de apă. Ca proporții, poți amesteca 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu cu 6-9 linguri de apă într-o sticlă mică. Poți ajusta cantitățile în funcție de lungimea părului tău.

Aplică amestecul de bicarbonat de sodiu și apă pe părul umed sau uscat, pornind de la rădăcini, până la capete. Lasă amestecul să acționeze pentru 1-3 minute, după care clătește cu apă caldă.
La sfârșit, îți poți clăti părul cu oțet. Acest ingredient elimină energia statică. Amestecă o parte de oțet cu 4 părți de apă și aplică pe păr și scalp. După, clătește din nou, dar cu apă caldă de această dată. Poți adăuga și uleiuri esențiale pentru a ameliora mirosul de oțet.

Înlocuiește-ți șamponul cu acest amestec și părul tău va arăta mai bine ca niciodată. Pentru rezultate mai bine, aplică acest tratament în fiecare zi, timp de patru săptămâni!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod