Produsele ieftine pe care vedetele le folosesc pentru a avea un ten perfect

În afara cosmeticelor și tratamentelor scumpe la care apelează, starurile folosesc adesea remedii accesibile pentru a-și îngriji pielea.

De la diferite uleiuri naturale recunoscute pentru efectele lor benefice și până la produse accesibile așa cum sunt șamponul pentru bebeluși sau rolele de masaj, vedetele au o mulțime de trucuri foarte ușor de pus în practică.

Iată câteva dintre produsele ieftine pe care vedetele le folosesc pentru a avea un ten perfect:

1 din 8

Kate Middleton

Soția Prințului William apelează la o metodă simplă de curățare a tenului, și anume lavetele demachiante. Kate este adepta demachierii tenului cu prosoape speciale. De fapt, makeup artistul care i-a realizat machiajul pentru ziua nunții, Arabella Preston, este de părere că această tehnică este cea mai bună variantă pentru curățarea tenului în profunzime. Îndepărtează machiajul și murdăria de pe ten, iar în același timp exfoliază delicat pielea. Prosoapele speciale pentru demachiere costă 12 lire și sunt reutilizabile.

Uleiul de măceșe este un alt ingredient de bază din rutina sa de îngrijire a pielii. "Kate continuă să folosească uleiul de măceșe în ritualul său zilnic de îngrijire a pielii. Adoră efectul pe care îl are asupra pielii sale", a declarat o sursă anonimă pentru US Weekly.
MAI MULT DESPRE: frumusete, ten, vedete, cosmetice
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod