Pielea ta: O nouă tehnologie care-ţi întinereşte faţa

Noul aparat, Forma System, tratează noninvaziv o gamă largă de leziuni pigmentare şi vasculare, dar are şi o funcţie specială folosită cu succes în rejuvenarea facială.

Noul aparat, Forma System, tratează noninvaziv o gamă largă de leziuni pigmentare şi vasculare, dar are şi o funcţie specială folosită cu succes în rejuvenarea facială.

Forma System este aparatul medical şi estetic revoluţionar, unic în România, care tratează non invaziv o gamă largă de probleme ale pielii, de la micoză unghiei şi până la diverse leziuni pigmentare şi vasculare. Printr-o funcţie specială, aparatul readuce cu succes tinereţea şi strălucirea pe chipul fiecărui pacient.

În ce situaţii se foloseşte aparatul?


Noul aparat foloseşte cinci aplicatoare diferite şi mai multe tipuri de energie pentru a trata o gamă variată de probleme ale pielii. Forma System, aparat conceput de compania Formatek, al cărei fondator este inventatorul tehnologiei Velasmooth şi Velashape, are mai multe aplicaţii, printre care şi:

  • epilarea definitivă cu IPL;
  • tratarea micozei unghiei;
  • tratarea leziunilor pigmentare sau vasculare;
  • rejuvenare facială.


De asemenea, Forma System ajuta la îndepărtarea părului nedorit de pe corp şi faţă (indiferent de culoare) într-un mod nedureros, comparativ cu alte tehnologii IPL de pe piaţă.


Noul aparat, singura soluţie pentru micoza unghiei


Aparatul reprezintă singură soluţie medicală cu rezultate permanente şi garantate în tratarea micozei unghiei. În plus, pacienţii nu resimt reacţii adverse, iar procedura este nedureroasă. Vindecarea onicomicozei cu tehnologia Formatek (laser IPL) este posibilă acum în 6-10 săptămâni.

Tratează petele pigmentare şi te scapă de riduri


O altă aplicabilitate a aparatului Forma System constă în tratarea leziunilor pigmentare (precum petele solare şi primele semne ale îmbătrânirii), leziunilor vasculare şi acneei cu ajutorul fototerapiei cu efect antibacterian. Pentru peelingul şi netezirea pielii, aparatul include şapte capete acoperite cu cristale de diamant, cu patru grade diferite de abraziune.



În cazul ridurilor profunde, a pielii care şi-a pierdut elasticitatea, a întinderii pielii de pe faţă şi gât, a cicatricilor post acnee şi a vergeturilor, Formatek utilizează mulţi-frecvenţa bipolară şi energia radiofrecvenţei pentru rezultate uimitoare, în cel mai scurt timp. Încorporând aplicatorul R-Sonic, aparatul foloseşte o combinaţie unică între energia radiofrecvenţei şi masajul ultrasonic, obţinându-se revitalizarea tenului prin pătrunderea profundă a substanţelor active.

Mai multe detalii despre acest aparat care face minuni găseşti pe site-ul www.slimart.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod