Manichiura nude cu accente. 20 de idei elegante din care să te inspiri

Culorile nude aplicate pe unghii arată excelent și oferă un avantaj pe care nu-l putem trece cu vederea: creează efectul vizual de alungire și îți fac unghiile și degetele să pară mai lungi și mai feminine.
Dar ce poți face atunci când te-ai plictisit de culorile nude și o astfel de manichiură nu ți se mai pare interesantă?

O variantă simplă și ușor de pus în practică este adăugarea de accente de tip nail art, care oferă un plus de originalitate și personalitate manichiurii tale. Iar variantele pe care le poți încerca sunt cât se poate de variate.
 
De la accente de glitter, cristale aplicate pe unghii, linii dreptate trasate în diferite moduri și desene interesante pe care le poți realiza pe baza de culoare nude, toate sunt idei pe care marită să le încerci și care vor arăta senzațional.

De asemenea, manichiura nude arată foarte bine și în varianta mată.
Sunt în tendințe și vârfurile transparente care se realizează folosind tipsuri din acril sau gel. Oricare ar fi opțiunea ta, sigur nu vei da greș dacă vei alege o manichiură nude. Tonurile de crem, roz pastel sau bej sunt feminine și se asortează perfect cu orice ținută.
 
Anul acesta se poartă accesoriile cu perle, astfel că poți profita de ocazie pentru a le include și în manichiurile tale elegante. Perlele se potrivesc de minune cu o bază de culoare nude. Tot ce trebuie să faci este să alegi perle cu bază plată care pot fi lipite cu adeziv special pe unghii.

O altă opțiune interesantă este manichiura nude cu efect de marmură.
În acest caz sunt folosite două sau mai multe tonuri de ojă nude care sunt întrepătrunse astfel încât să se obțină acel efect natural marmorat.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod