Manichiuri elegante pentru mirese. 30 de modele de nail art

Desenele și modelele realizate pe unghii au devenit o adevărată pasiune pentru numeroase femei.
O culoare simplă pe unghii nu mai este suficientă dacă vrei să-ți exprimi cât mai bine personalitatea. De la linii simple sau puncte pe unghii până la picturi detaliate ce par mai degrabă opere de artă, există extrem de multe variante din care poți alege.
Stilul nail art este potrivit și pentru ziua nunții. Te ajută să creezi o manichiură deosebită, care să atragă toate privirile prin frumusețe și eleganță. Este ocazia perfectă pentru a purta pe unghii elemente deosebite precum perle, cristale sau aplicații strălucitoare pe care altfel nu le-ai include într-o manichiură simplă de zi cu zi.
Manichiurile moderne pentru mirese variază de la străluciri subtile, cristale dispuse în stiluri inedite, jocuri de culori sau modele ombre în tonuri nude.
Și formele geometrice sau stilul minimalist sunt foarte căutate în prezent în rândul mireselor care își doresc o manichiură specială. 
Postările de pe Instagram ale mireselor și nail artiștilor sunt surse excelente de inspirație dacă ești în căutarea unei manichiuri de nuntă care să te reprezinte perfect. Descoperă 40 de stiluri din care să te inspiri. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod