Frumuseţe. Tratamente care îţi refac tenul după petrecerile de Revelion



Mască cu argilă

Argila este un produs natural care are proprietatea de a absorbi excesul de sebum şi impurităţile de la nivelul pielii, eliberând astfel porii. O mască cu argilă este esenţială după zilele în care ţi-ai încărcat tenul cu numeroase produse cosmetice şi farduri, pentru a avea un machiaj impecabil la petreceri. Amestecă două linguriţe cu pudră cosmetică de argilă cu suficientă apă sau suc proaspăt stors de fructe, precum lămâi, portocale, mere etc astfel încât să obţii o pastă consistentă.
Aplică apoi masca pe faţă, evitând zona ochilor şi a buzelor, şi las-o să acţioneze timp de 20 de minute sau până când se usucă. Clăteşte-te cu apă călduţă.

Masaj facial

Un alt tratament simplu menit să-i redea frumuseţea tenului tău este masajul facial. Acesta are numeroase beneficii, precum stimularea circulaţiei limfatice, cea care are un rol semnificativ în eliminarea toxinelor acumulate în ţesuturi la nivelul feţei. Astfel vei scăpa de pungile de sub ochi, de cearcăne şi de aspectul de faţă umflată, cauzat de retenţia de apă şi toxine.
De asemenea, stimulează circulaţia sanguină şi oferă celulelor pielii mai mulţi nutrienţi, dar şi mai mult oxigen. Aplică pe faţă foarte puţin ulei de cocos, de măsline sau oricare alt tip de ulei natural, presat la rece, şi masează-ţi pielea cu mişcări delicate, folosind buricele degetelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod