Frumuseţe. Ce spune despre tine manichiura ta preferată

Culorile pentru care ai o slăbiciune, dar şi forma pe care le-o dai unghiilor tale pot spune multe despre personalitatea ta. De exemplu, femeile care preferă unghiile lungi şi ascuţite sunt puternice şi îndrăzneţe.

Unghii scurte, în culori neutre

Acest gen de manichiură indică faptul că eşti o persoană minimalistă. Nu eşti dispusă să petreci prea mult timp lucrând la manichiura ta, mai ales că te ocupi singură de unghiile tale. Preferi simplitatea în tot ceea ce faci, iubeşti foarte mult sinceritatea şi persoanele care spun fără ocolişuri ceea ce gândesc. 

Lungi şi ascuţite

Eşti o persoană îndrăzneaţă, care ştie întotdeauna ce vrea. Cei din jur evită să te provoace sub orice formă pentru că se tem de spiritul tău de luptătoare.
E nevoie de ceva muncă pentru a-ţi menţine unghiile în stilul Rihanna, dar efortul merită cu siguranţă. Ai o atitudine autoritară şi nu îţi este teamă să spui ceea ce gândeşti şi să lupţi pentru a-ţi atinge scopurile.

Unghii naturale

Tot ce faci este să-ţi tai unghiile şi să aplici un lac transparent din când în când. Acest lucru spune despre tine că eşti o fire foarte practică, dar şi retrasă. Nu îţi place să atragi privirile asupra ta, dar ai propriile tale trucuri de frumuseţe care te ajută să fii în centrul atenţiei atunci când îţi doreşti.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod