Frumuseţe. 5 reguli de îngrijire pe care să le urmezi cu stricteţe în 2016

Tenul tău va fi cu adevărat sănătos şi va avea acea strălucire naturală minunată dacă îi oferi atenţia cuvenită şi nu renunţi la câţiva paşi esenţiali de întreţinere. Iată ce reguli să respecţi pentru un ten fără imperfecţiuni:
Foloseşte factor de protecţie solară în orice anotimp
Razele ultraviolete, despre care ai auzit cu siguranţă că sunt foarte nocive, sunt prezente în orice anotimp, indiferent de vremea de afară. Pentru că sunt asociate cu vara, soarele puternic şi căldura avem tendinţa să credem că razele UV nu ne fac nimic în restul anului. Dar pielea ta este supusă în fiecare zi acestor raze, indiferent de anotimp, chiar dacă într-un grad mai scăzut comparativ cu zilele de vară. Iar efectele razelor UV asupra pielii sunt dezvoltarea prematură a ridurilor şi apariţia petelor pigmentare.
Prin urmare, pentru ca tenul tău să rămână proaspăt şi tânăr cât mai mult timp, aplică în fiecare zi o cremă cu factor de protecţie solară.

Aplică o cremă hidratantă în fiecare seară
Pe timpul nopţii pielea ta intră într-o adevărată fază de "revizie". Celulele îmbătrânite mor, iar altele noi le iau locul. Prin urmare, noaptea este perioada ideală în care să-ţi hrăneşti tenul şi să-i oferi astfel o mână de ajutor în procesul de regenerare. Aplică în fiecare seară, înainte de culcare, pe pielea perfect curată, o cremă hidratantă potrivită tipului tău de ten.
Păstrează crema pe noptieră ca să-ţi fie întotdeauna seara la îndemână şi să îţi aminteşti mereu să o foloseşti.

Exfoliază o dată pe săptămână
Celulele care mor se pot acumula treptat la suprafaţa pielii, rezultând o peliculă de reziduri cu efecte nocive asupra frumuseţii tale. Aceste resturi îţi blochează porii cauzând apariţia punctelor negre, coşurilor şi comedoanelor. Exfolierea regulată este cea mai simplă metodă de a scăpa de celulele moarte. Exfoliază o dată sau de două ori pe săptămână, utilizând un scrub special pentru ten, dar poţi încerca şi soluţii naturale, cum ar fi de exemplu bicarbonatul de sodiu.
Foloseşte o jumătate de linguriţă cu bicarbonat de sodiu pentru a-ţi masa tenul umezit cu puţină apă, apoi clăteşte-te bine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod