Frumuseţe. 5 paşi esenţiali care îţi pregătesc pielea pentru primăvară

După lunile în care te-ai "ascuns" sub haine groase, este momentul să faci tranziţia către ţinute mult mai sexy. Descoperă câteva trucuri ca să arăţi impecabil!
Zilele devin treptat tot mai calde, iar sezonul fustelor şi rochiilor se apropie cu paşi repezi. Descoperă câteva trucuri care te vor ajuta să ai o piele perfectă, numai bună pentru a fi expusă în ţinute vaporoase de primăvară.

Exfoliază

După luni întregi în care a stat ascunsă sub haine groase, pielea ta este cel mai probabil acoperită cu un strat serios de celule moarte. Aerul uscat din interiorul locuinţelor este responsabil pentru deshidratarea excesivă a pielii şi efectul de descuamare. Pentru ca pielea ta să-şi recapete prospeţimea, exfolierea este absolut necesară. Foloseşte în timpul duşului un amestec obţinut din mălai şi apă, pe care să îl masezi cu grijă pe tot corpul, insistând asupra zonelor foarte uscate, aşa cum sunt genunchii sau coatele. La final, clăteşte-te bine. De asemenea, poţi folosi o perie specială pentru exfoliere uscată sau un burete abraziv în timpul duşului, pentru a elimina celulele moarte acumulate la suprafaţa pielii de-a lungul iernii.

Hidratează intensiv

Pentru ca atunci când va veni vremea fustelor şi rochiilor să te mândreşti cu pielea ta frumoasă şi strălucitoare, este absolut necesar să începi un tratament intensiv de hidratare. Uleiurile au cea mai mare putere de hidratare, iar dacă le aplici pe pielea udă, imediat după duş, apa va fi blocată la suprafaţa pielii, ceea ce va oferi un plus de hidratare. Foloseşte uleiuri naturale, presate la rece, precum uleiul de măsline, uleiul de cocos, untul de cacao, uleiul de migdale, uleiul de avocado etc. pe care să le aplici de preferat seara, după duş. Până dimineaţa, uleiul va pătrunde în piele şi o va hidrata intens. Repetă acest tratament de două, trei ori pe săptămână, iar rezultatele se vor vedea rapid.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod