Frumuseţe: 4 cauze pentru care părul tău nu mai creşte

Ai senzaţia că părul tău creşte foarte lent, orice i-ai face? Nu ţi se pare, ci este o problemă cât se poate de reală.
Creşterea părului este influenţată de mulţi factori. Iată care sunt:

Factorul gentic


Rata de creşterea a părului este moştenită genetic de la părinţi. Iar ca să-ţi dai seama cât de repede sau de greu vei avea părul lung, trebuie să "studiezi" părul părintelui a cărui structură a părului ai moştenit-o.

Astfel îţi vei putea da seama dacă genele tale sunt vinovate pentru ritmul lent în care îţi creşte părul.

Vârfurile degradate


O greşeală majoră a femeilor care au o problemă cu creşterea părului este aceea că refuză să taie din vârfuri pentru regenerarea părului.

Deşi îţi este dificil să tai din părul tău care şi aşa creşte foarte greu, trebuie să conştientizezi faptul că vârfurile tocite se vor rupe singure, iar părul tău va stagna şi va fi puternic deteriorat.


Dieta săracă în nutrienţi


Părul tău are nevoie de fier, zinc şi vitamina B12 pentru a creşte în mod adecvat. Dacă treci print-o fază de stagnare a creşterii părului, reevaluează-ţi stilul de viaţă şi adoptă un regim alimentar sănătos, cât mai variat.

Vârsta


Odată cu înaintarea în vârstă, ritmul de creştere a părului scade. De asemenea, scalpul produce mai puţin sebum, substanţa uleioasă care îl hidratează şi îi oferă protecţie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod