Cum să folosești uleiul de ricin ca să ai gene mai lungi și dese. Cele mai bune metode

Cum să folosești uleiul de ricin ca să ai gene mai lungi și dese. Cele mai bune metode

Există o soluție simplă care te ajută să ai gene lungi și dese în mod natural, fără să folosești de fiecare dată rimelul. Uleiul de ricin, acest remediu natural foarte eficient pentru creșterea părului, te poate ajuta să ai gene mult mai frumoase.
Stimulează creșterea părului și în același timp previne subțierea și căderea genelor. De asemenea, este o soluție eficientă și pentru sprâncenele subțiri și rare.

Ce beneficii are uleiul de ricin pentru creșterea părului?


În afara proprietăților antifungice și antibacteriene, uleiul de ricin conține nutrienți benefici precum proteine, minerale, acizi grași esențiali, printre care acizii oleic, linoleic, stearic, palmitic și ricinoleic. Toate acestea stimulează creșterea părului.

Uleiul de ricin conține și vitamina E, un antioxidant puternic care îți protejează genele și previn căderea lor. În același timp ajută la repararea foliculilor de păr aflați în stare latentă, stimulând creșterea firelor noi.

Acidul ricinoleic, un alt compus din uleiul de ricin, este un acid gras esențial omega 9 care îți poate face genele mai dese și stimulează creșterea părului.

Cum să folosești uleiul de ricin pentru creșterea genelor


Există mai multe metode de a folosi uleiul de ricin pentru gene și sprâncene. Cel mai bun moment în care să aplici uleiul de ricin pe gene este seara, înainte de culcare.
În acest fel uleiul își poate face efectul peste noapte.

Iată câteva metode de a folosi uleiul de ricin pentru creșterea genelor:

Aplicare directă


Pentru o aplicare simplă vei avea nevoie de un tub de mascara vechi, pe care să îl speli foarte bine. După ce tubul și periuța de rimel s-au uscat complet,  pune în tub ulei de ricin. 
Spală-te pe față și asigură-te că ai curățat de pe gene și pleoape orice urmă de fard și mascara. Scoate periuța din tubul cu ulei de ricin și aplică cu grijă pe genele superioare, dar și pe cele inferioare, acoperind genele cu ulei. Este important ca uleiul de ricin să intre în contact cu rădăcinile genelor. Lasă uleiul să acționeze peste noapte.

Ulei de ricin și glicerină


Îți poți face singură un ser pentru creșterea genelor din numai două ingrediente. Glicerina este recunoscută pentru proprietățile sale hidratante, iar în combinație cu uleiul de ricin este un remediu excelent pentru gene mai lungi și mai dese.
Pune puțin ulei de ricin întru-un tub mic sau o sticluță și adaugă două picături de glicerină.
Amestecă, apoi aplică pe gene folosind o periuță de rimel curată. Poți lăsa să acționeze peste noapte sau timp de câteva ore. Șterge urmele de ulei și glicerină de pe gene folosind o dischetă demachiantă pe care ai pus puțină apă micelară.

Ulei de ricin și ulei de măsline


Uleiul de măsline este o sursă importantă de vitamina A și E, iar în același timp conține numeroși antioxidanți. Combină uleiul de ricin cu cel de măsline pentru a obține un tratament eficient pentru creșterea genelor.

Ai nevoie de un recipient curat sau o sticluță în care să faci acest amestec pe care îl poți folosi zile la rând. Pune două linguri de ulei de măsline și două linguri de ulei de ricin într-o sticluță. Amestecă bine și apoi aplică pe gene cu o pensulă curată pentru machiaj sau o periuță de mascara, atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară. Lasă să acționeze peste noapte, iar dimineața șterge-te cu o dischetă demachiantă.

Ulei de ricin și ulei de migdale


Uleiul de migdale este o sursă bogată de vitamina E, acizi grași esențiali, magneziu și calciu. Dacă îl folosești pe o perioadă suficientă de timp, îți va face genele mai sănătoase și mai rezistente.
Amestecul de ulei de ricin și ulei de migdale este o modalitate simplă de a avea gene mai lungi și mai dese, într-un timp scurt.

Într-un recipient curat, amestecă două linguri cu ulei de ricin și două linguri cu ulei de migdale. Aplică pe gene cu ajutorul unei periuțe curate de mascara. Ai grijă ca amestecul de uleiuri să intre în contact cu rădăcinile genelor. Lasă să acționeze peste noapte pentru cele mai bune rezultate.

În cât timp îți cresc genele în urma tratamentului cu ulei de ricin?


Singura modalitate de a obține rezultate eficiente cu ajutorul uleiului de ricin este să folosești tratamentul în fiecare seară. Poate dura între trei și șase luni pentru ca genele tale să devină mai lungi și mai dese. Firele de păr au un ciclu lung de viață, astfel că nu vei putea obține rezultate de la o zi la alta. În acest caz, perseverența este cheia succesului.

Ce tip de ulei de ricin să folosești pentru creșterea genelor


În mod ideal ar trebui să folosești ulei de ricin presat la rece pentru genele și sprâncenele tale. Acesta este obținut prin presarea la rece a semințelor de ricin organic, fără să fie inclusă folosirea căldurii, care ar putea să altereze nutrienții benefici.

Care sunt riscurile folosirii uleiului de ricin pentru gene?


La fel ca majoritatea produselor naturale, uleiul de ricin nu are efecte secundare atunci când este aplicat pe gene. Dar este important să îl folosești cu grijă, astfel încât să nu îți intre în ochi.
Uleiul de ricin poate avea un efect iritant asupra ochilor și te poți confrunta cu senzația de usturime. Aplică-l cu grijă, folosind o pensulă subțire de mascara. Folosește de fiecare dată o cantitate mică de ulei pentru ca acesta să nu ți se scurgă în ochi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod