Cele mai sexy 10 parfumuri pentru femei, din toate timpurile

Ce face ca un parfum să fie sexy? Unele parfumuri au acel ceva care ne face să ne simțim mult mai atrăgătoare și sunt considerate feminine și senzuale. Află care sunt cele mai sexy parfumuri din toate timpurile.
Simțul mirosului este esențial, de aceea parfumurile pe care le porți devin o trăsătură definitorie, iar mirosurile pe care le simți sunt adesea un factor important în formarea opiniilor.

Parfumurile evocă emoții puternice în rândul oamenilor. Un miros te poate transporta înapoi în trecut, având capacitatea de a trezi nostalgie, iar un miros reconfortant îți poate aminti de cineva drag sau chiar de „acasă”.

De asemenea, parfumurile pot avea o notă sexuală, putând să creeze sau să amplifice atracția. Nu subestima niciodată puterea unui parfum sexy!

Citește și: Cele mai bune parfumuri florale pentru primăvara și vara 2021


De la Chanel la Tom Ford și Robert Piguet, am găsit pentru tine unele dintre cele mai sexy parfumuri din toate timpurile pe care le poți purta pentru a te simți sexy și atrăgătoare. Iată câteva parfumuri seducătoare pe care să le încerci:


Chanel Coco Mademoiselle

Parfumurile Chanel sunt considerate clasice, iar Coco Mademoiselle se numără printre parfumurile cu un succes răsunător ale faimoasei case de modă.
Este unul dintre cel mai bine vândute parfumuri din toate timpurile, intrând în fiecare an în topul parfumurilor preferate de femeile din întreaga lume. Este un parfum oriental floral foarte sexy, ce îmbină note de bergamotă, iasomie, mosc și patchouli.

KIEHL'S Musk



Moscul amplifică aromele pe care le aplici și, cel mai important, scoate în evidență mirosul natural al pieliii. Este un parfum foarte sexy, care se poate transforma în parfumul tău semnătură datorită capacității de a se adapta pielii tale.

Narciso Rodriguez Eau de Parfum for Her



Moscul este un ingredient care oferă o notă sexy parfumurilor și poate de aceea parfumul Narciso Rodriguez For Her, care conține note intense de mosc, este considerat de numeroase femei ca fiind extrem de sexy. Încă de la lansarea din anul 2003 acest parfum a devenit preferatul multora.
Pe lângă mosc, include note seducătoare de vanilie, flori de portocal și patchouli.


Pierre Bourdon French Lover



Acest parfum creat pentru bărbați poate fi purtat de femeile care își doresc un parfum cât se poate de sexy. Pe pielea unei femei, notele de vetiver, iris și mosc sunt amplificate și puse perfect în valoare, devenind un parfum feminin și seducător.

Robert Piguet Bandit

Parfumierul Azzi Glasser spune că parfumurile chypre, inspirate de aromele chiparosului, sunt unele dintre cele mai sexy parfumuri pe care le poți purta. Iar Bandit este exemplul care confirmă regula. Este o combinație intensă și exotică de piele, condimente, mușchi verde și mosc, ce oferă o alură sofisticată și în același timp îndrăzneață.

Tom Ford Velvet Orchid



Dacă preferi parfumurile dulci, feminine și seducătoare, atunci Velvet Orchid este alegerea ideală pentru tine.
Cu note de rom, miere, bergamotă, velur și lemn de santal, acest parfum inspiră rafinament și senzualitate, fiind un parfum sexy potrivit pentru seară.

Le Labo Santal 33


Santal 33 este unul dintre parfumurile clasice ale Le Labo, brand recunoscut pentru parfumurile de lux handmade pe bază de ingrediente naturale. Este un parfum unisex intens, condimentat, cu note puternice de mosc și santal ce se îmbină cu aromele delicate de iris și violete.

Agent Provocateur



Denumirea spune totul, iar parfumul se ridică la nivelul așteptărilor. Ce parfum este mai potrivit pentru a însoți lenjeria extrem de sexy creată de brandul de lenjerie intimă Agent Provocateur dacă nu chiar un parfum creat special pentru a evoca sexualitate și senzualitate? Este un parfum intens, lemnos, cu note de iasomie și magnolie.


Penhaligon's Alizarin



Condimentat și seducător, acest parfum cu persistență de lungă durată lasă pe piele note de vetiver, tuberoze, mandarine, narcise și tămâie.
Este un parfum deosebit de sexy, care poate fi purtat întreaga zi, fiind ideal și pentru evenimente speciale.

Guerlain Shalimar



Cu note de vanilie dulce, mosc și tonuri lemnoase și condimentate, Guerlain Shalimar este numit adesea un parfum oriental tipic, ceea ce înseamnă că nu te-ai aștepta la accente citrice. Însă bergamota oferă o bază de prospețime pentru notele bogate și calde. Este un parfum sexy și sofisticat, perfect pentru seară.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod