Ce să faci ca părul tău să miroasă întotdeauna frumos. 10 trucuri

Ce să faci ca părul tău să miroasă întotdeauna frumos. 10 trucuri

Vrei ca părul tău să aibă întotdeauna un parfum proaspăt și plăcut, dar fără să fii nevoită să te speli zilnic pe cap? Există trucuri utile pe care merită să le încerci. Iată ce poți face:

Folosește un șampon uscat

Nimic nu poate concura cu un șampon uscat când vine vorba de împrospătarea părului în numai câteva secunde. Folosește un șampon uscat cu un parfum plăcut, iar părul tău va avea instant un miros proaspăt.

Miros frumos al părului: Apelează la uscătorul de păr

Știai că folosirea foehnului pe părul uscat poate elimina mirosurile neplăcute din păr? Pornește uscătorul la viteză maximă și cea mai mică treaptă de temperatură, apoi lasă aerul să treacă prin părul tău pentru a-l face să miroasă ca și cum ar fi proaspăt spălat.

Aplică parfumul tău preferat

Parfumul tău favorit nu este conceput pentru a fi folosit numai pe piele. Aplică și pe păr, pentru a-i oferi aromele tale preferate.
Poți folosi, de asemenea, și un balsam leave in parfumat.

Miros frumos al părului: Spală peria și pieptănul

Așa cum trebuie să te speli pe cap cu regularitate, la fel este nevoie să-ți speli peria de păr și pieptănul. Dacă sari peste acest pas, poți adăuga mirosuri neplăcute părului tău de fiecare dată când le folosești.

Pulverizează apă de trandafiri

Pentru că este un produs natural fără efecte nocive, poți pulveriza apă de trandafiri pe păr și chiar pe scalp. Conține elemente benefice pentru scalp, iar odată ce pielea le va absorbi, va avea și un miros plăcut.

Clătește-te cu zeamă de lămâie

După ce te-ai spălat pe cap, clătește-ți părul cu zeamă de lămâie diluată cu apă. Acest amestec va elimina impuritățile de pe păr și scalp, ceea ce va menține prospețimea părului pentru mai mult timp.

Miros frumos al părului: Încearcă bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este o alternativă sănătoasă și naturală pentru șamponul uscat. Nu doar că absoarbe excesul de sebum de pe păr și scalp, dar este și un deodorant natural pentru păr și corp.

Folosește spray pentru protecție termică

Uneori, părul poate mirosi urât din cauza tratamentelor termice la care este supus. Pentru a preveni acest lucru, aplică de fiecare dată un spray pentru protecție termică înainte de a folosi placa, ondulatorul, peria rotativă etc.

Aplică uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale, așa cum sunt cele de lavandă, bergamotă, trandafiri etc. îți hidratează părul și îi oferă în același timp un parfum foarte plăcut, care durează timp îndelungat.
Aplică una, două picături în palme, apoi distribuie pe toată lungimea părului, evitând scalpul.

Schimbă cu regularitate fața de pernă

Pe fețele de pernă se pot acumula celule moarte de piele, sebum, praf și alte impurități de pe păr. De aceea trebuie să schimbi fața de pernă cel puțin o dată pe săptămână.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod