Ce produse de înfrumusețare să-ți cumperi de Black Friday 2019

Ce produse de înfrumusețare să-ți cumperi de Black Friday 2019

Black Friday este ocazia perfectă pentru a investi în produse de înfrumusețare, gadgeturi pentru îngrijirea pielii, dar și pentru a-ți cumpăra parfumurile și cosmeticele pe care ți le dorești, la un preț redus. Îți prezentăm câteva produse pentru frumusețe pe care să nu le ratezi de acest Black Friday:

FOREO LUNA, FOREO ISSA și FOREO UFO

Dacă visezi de ceva vreme la un dispozitiv pentru curățarea tenului FOREO LUNA sau la o periuță de dinți electrică ISSA, în perioada 15-22 noiembrie le poți cumpăra la prețuri reduse cu până la 40%!
FOREO dezvăluie oferte incredibile de acest Black Friday. Pasionații de beauty au la dispoziție o serie de oferte speciale la produsele FOREO preferate doar de acest Black Friday. Fie că ai pe lista ta de cumpărături una dintre periile de curățare LUNA pentru un ten radiant și sănătos, dispozitivul de smart masking UFO pentru un răsfăț instant sau chiar periuța electrică ISSA, în acest an poți profita de reducerile de până la 40% de pe eMAG.ro la produsele tale preferate FOREO în perioada 15 - 22 noiembrie AICI.
Toate periile de curățare FOREO LUNA sunt acoperite cu un silicon ultra-delicat, de calitate medicală, care nu este abraziv și este suficient de blând chiar și pentru pielea cea mai sensibilă.
Designul sau neporos, cu uscare rapidă, face ca LUNA să fie rezistentă la acumularea de bacterii și este de 35X mai igienic decât periile de nailon. Este hipoalergenic, fără ftalati și BPA. Periile FOREO LUNA oferă o curățare facială care luminează și uniformizează tenul, îndepărtând 99,5% din murdărie, ulei, celule de piele moartă și reziduuri de machiaj. Reduce aspectul porilor și îmbunătățește absorbția produselor preferate de îngrijire a pielii, lăsând în același timp pielea să pară sănătoasă, radiantă și clară.
Iar dacă ești în căutarea unei periuțe de dinți care să-ți ofere zâmbetul perfect, periuțele de dinți sonice electrice FOREO ISSA sunt exact ce îți trebuie. Datorită tehnologiei Sonic Pulse acestea combină micromișcări și un cap de periuță hibrid unic pentru a elimina placa dentară, petele și pentru a preveni acumulările de tartru și cariile.
Perii din polimer PBT interiori ai capătului periuței elimină acumularea de placă dentară, în timp ce perii din silicon ultra-moale exteriori masează în mod delicat gingiile și evită perierea excesivă, prevenind retragerea gingiilor și deteriorarea smalțului dinților.

Reduceri de până la 40% pe eMAG.ro.

Nala Mască facială antiîmbătrânire cu paciulie și argilă


Conține 100% ingrediente de origine naturală și 93% ingrediente de origine organică. Nu conține parabeni.
Masca facială antiîmbătrânire Nala cu paciulie şi 3 tipuri de argilă (verde, albă, roşie) este realizată artizanal şi recomandată tuturor tipurilor de ten, în special celui matur. Are proprietăţi hidratante, nutritive, antirid și anti îmbătrânire. Argila verde este recomandată tenului gras pentru echilibrarea excesului de sebum, argila albă este recomandată tenului obosit, uscat, sensibil şi lipsit de vitalitate, iar argila roşie este recomandată pentru calmarea pielii iritate şi inflamate. 
Preț vechi: 54,90 lei; Preț nou: 39,90 lei (27% reducere)

Perie rotativă BaByliss AS531E, 700W, Pro Rotating Brush


Cu un design compact, peria Pro Rotating Brush 700 este alegerea ideală atunci când ești mereu pe fugă, dar vrei un look impecabil, o coafură bine definită, strălucitoare, care va rezistă în timp. Are un cap de 35mm ideal pentru păr mediu și lung.
Îți usuci și îți aranjezi părul în același timp. Dispune de o dublă direcție de rotire și oferă strălucire părului.
Preț vechi: 219,99 lei; Preț nou: 129,49 lei (41% reducere)

Eau de parfum pentru femei Versace Crystal Noir, 90ml

Versace Crystal Noir este o creația a faimoasei case de modă italiene, care pentru multe decenii a dictat trendul în fashion. Potrivit spuselor Donatelei Versace, Crystal Noir este o esență rară, delicată și senzuală. 
Parfumul fructat-oriental oferă o experiență magică pentru cea care îl poartă, cât și persoanelor din jur. Primele note sunt tonuri proaspete, de portocale, urmate de note de gardenie și bujor, toate aceste elemente combinându-se armonios, seducător, cu notele lemnoase.
Preț vechi: 500 lei; Preț nou: 327 lei (35% reducere)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod