Ce nuanțe de ojă se poartă în 2019? 7 tendințe

Atunci când alegem culoarea de ojă pe care o purtăm, ne orientăm de obicei în funcție de ceea ce pare potrivit pentru sezon. 

Acesta este motivul pentru care toamna și iarna domină nuanțele de ojă în tonuri închise, misterioase, care variază de la tonuri închise de roșu, mov, gri, verde etc., iar primăvara și vara alegem nuanțe pastelate sau culori intense. De asemenea, ne orientăm în funcție de evenimentele la care participăm și nu în ultimul rând în funcție de starea de spirit.

Dar există și o altă variantă de a alege mai ușor culorile de ojă pe care să le porți.
Este vorba despre tendințele în materie de ojă pentru acest an, care sunt identificate de specialiștii în domeniu. Iată care sunt cele mai importante nuanțe de ojă care se poartă în 2019:
1 din 8

Bleumarin glossy

Dacă nu ai deja o ojă în această culoare în colecția ta, este momentul să-ți cumperi una. Tonurile închise de albastru se numără printre principalele trenduri ale anului 2019 în ceea ce privește culoarea unghiilor. Michelle Saunders, nail artist al celebrităților de la Hollywood, declară pentru Refinery29 că oja bleumarin va atinge un vârf maxim în 2019, după ce a fost câțiva ani la rând printre nuanțele preferate. Este o alternativă originală la negrul intens, fiind o culoare potrivită atât pentru birou, cât și pentru evenimente speciale. Pentru a pune și mai mult în evidență nuanțele de albastru închis, aplică un top coat pentru strălucire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod