Ce culori pentru pedichiură să alegi în funcție de sandalele pe care le porți de Revelion

În sezonul rece, nu doar manichiura este importantă. Contează să fii elegantă și impecabilă din cap până în picioare. Tocmai de aceea, trebuie să fii atentă la pedichiură.
Chiar dacă știi că nu vei purta constant sandale, și poate nu va apucă nimeni să îți admire pedichiura, nu înseamnă că trebuie să o neglijezi! Unghiile colorate la picioare îți vor da o stare de bine și vei știi că arăți impecabil!

Ce culori de pedichiură să porți, în funcție de sandalele pe care le alegi la petrecerea de Revelion? Iată care sunt recomandările specialiștilor Jessica Cosmetics:

Roz intens cu sclipici pentru sandale negre!

Dacă în noapte de Revelion alegi să porți o pereche de sandale negre, de lac, cu o bareta subțire, atunci varianta de ojă potrivită pentru ține este una de roz. Un ton închis, intens de siclam, cu particule de sclipici auriu va aduce un plus de culoare pedichiurii și ținutei tale!

Un auriu asortat cu auriu!

În cazul în care ți-ai propus să porți sandale aurii în noaptea de Revelion, atunci asortează-le cu o manichiură specială, în aceeași culoare. Optează pentru un lac de unghii colorat, într-o nuanță închisă cum ar fi maro, negru sau burgundy.
Fii foarte atentă ca acesta să aibă particule de sclipici sau sidef colorat în diverse tonuri de auriu. Astfel vei crea și contrast și armonie la nivelul picioarelor!

Pentru o pereche de sandale aurii poți alege și roșu

Sandalele aurii sunt o piesă versatilă pentru petrecerea de Revelion. Tocmai de aceea, pe lângă sclipici le mai poți asorta cu o culoare simplă și elegantă de roșu.  Combinația de culori pe care o vei obține se va potrivit perfect cu atmosfera de sărbători!

Ojă aurie potrivită cu orice culoare îți doreșți!

Sandale negre, roșii, roz? Indiferent pentru ce culoare optezi, încălțările tale se vor potrivi cu o pedichiură aurie. Această culoare de sărbătoare îți va înveseli pedichiura și îți va aduce un plus de strălucire.

Pedichiură în ton cu sandalele!

Dacă ai ales o pereche de sandale într-un albastru regal, din piele întoarsă, de ce să nu îți faci o pedichiură în aceeași culoare? Alege o ojă albastră, iar dacă vrei să străluceșți optează pentru o culoare cu sidef!

Când vine vorba de pedichiură, pe lângă nuanța frumoasă de pe unghii, trebuie să mai fii atentă și la aspectul picioarelor:

Îndepărtează cuticulele fără durere!

Pentru o pedichiură impecabilă este foarte important să îndepărtezi cuticulele. Folosește emolientul pentru cuticule Nourish de la Jessica Cosmetics.
Aplică-l pe cuticule și lasă-l să acționeze timp de un minut, apoi împinge cuticula către patul unghial. Astfel vei scapă de cuticule fără durere iar unghiile tale vor arată impecabil.

Călcâiele trebuie să fie hidratate dacă vrei să porți sandale!

Exfoliază-ți călcâiele și aplică o crema hidratanta. Este foarte important ca picioarele tale să fie îngrijite. Călcâiele crăpate vor strica total aspectul pedichiurii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod